(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YARIŞMA, HEYECAN, EĞLENCE...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde düzenlenen “Pick Up Fest 2019-Ereğli” etkinliklerinde dereceye girenlere kupaları verildi.
İlçeye bağlı Süleymanbeyler (Subaşı) Köyü civarındaki alanda oluşturulan özel parkurda, “Off-road” yarışmaları yapıldı.
Ereğli Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Taner Tatoğlu ve Ereğli-Alaplı Offroad Kulübü’nün organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinliğe ülke genelinden 180 özel donanımlı araç katılırken, bunlardan sadece 25’i yarışmada yer aldı.
Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık açıl turu ile start verdiği yarışmada, zorlu parkurda araçlar ve sürücülerin mücadelesi 2000’i aşkın izleyen tarafından ilgi ile izlendi.

TURİZME VE EKONOMİYE KATKI
Kaymakam Çorumluoğlu, burada yaptığı konuşmada, hafta sonları düzenlenecek bu tür etkinlikler sayesinde ilçede turizm ve beraberinde ekonomiye katkı sağlanacağını belirterek, şöyle dedi:
“Arkadaşlarımız bizlerden böyle bir talepte bulundular. Bizde Ereğli’ de hem turizmi geliştirmek hem de Ereğli’nin tanıtımına daha fazla katkı sağlayabilmek için böyle bir etkinliğe destek vermeye karar verdik. Türkiye’nin değişik yerlerinden bugün misafirlerimiz var. Kaymakamlık, belediye ve ilgili birimler olarak her hafta sonu bu tür etkinlikler yapıp, hem turizme hem de buradaki ticari hayata katkı sağlayacağız.”

EREĞLİ HEYECANLANDI!
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da, ilçede ilk kez bu tür bir etkinlik düzenlendiğine dikkat çekerek, “Bugün hepimiz heyecanlandık. Asıl Ereğli heyecanlandı. Sayın kaymakamımız gerçekten çok sosyal bir insan. Ereğli’nin gelişmesi için bu bölgenin harekete geçmesi için elinden gelen gayreti gösteriyor. Ereğli Belediyesi olarak Kaymakamlığımız ile birlikte bu tür yarışmaların devamını sağlayacağız” dedi.
Yarışmalar sonucunda dereceye giren ekiplere Kaymakam Çorumluoğlu ve Belediye Başkanı Posbıyık tarafından kupaları ile hediyeleri verildi. Etkinliklere katkılarından dolayı Taner Tatoğlu ile alandaki çalışmalarından dolayı Süleymanbeyler Köyü Muhtarı Muhmut Morcu'ya teşekkür edildi.

ÇOCUKLARIYLA TUR ATTILAR!
Yarışmaların ardından bazı araç sahip ve sürücüleri, aralarında çocukların da bulunduğu yakınlarını araca bindirerek aynı kulvarda gösteri yaptılar. Gösteriler sırasında çamur parkurda kalan bir araç ise bir başka araç tarafından halatla çekilerek kurtarıldı.

YARALANANLAR OLDU!
Çevresi uyarı şeritleri ile çevrili parkura girmemeleri yada çok yakın durmamaları yönünde sık sık uyarılar yapıldıysa da, kazalar da kaçınılmaz oldu.
Pick-Up Fest 2019 yarışmasının tek bayan sürücüsü Nur Esen’in kullandığı 16 AGA 87 plakalı araç, ıslak ve kaygan zeminde kontrolden çıktı. Yetkililerin tüm uyarılarına rağmen güvenlik şeridini ihlal eden seyircilerin bulunduğu alana giren Pikap’tan kaçmak isteyen kalabalıktan yere düşenler oldu.
Aracın durması ile birlikte görevliler olay yerine giderken, yaşana kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Alanda bulunan sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu yaralıların durumlarının iyi olduğu görüldü.

Bazı basın mensupları ile alandan drone vasıtası ile görüntü kaydetti.




Bu sayfayı yazdır

28.04.2019 20:39:55

Bu haber 2072 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 75.753.180

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
414 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1307 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri