(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÜMRÜKTE GENİŞLEME, OKUL BİNASI...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş’in, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan, Ereğli’ye ilişkin taleplerini revize ettiği bildirildi.

Oda’dan yapılan yazılı açıklamaya göre Keleş, geçtiğimiz Şubat’ta gerçekleştirilen Ekonomik Şurası’nda görüştüğü Hisarcıklıoğlu’na, Ereğli’nin sorunları ve buna ilişkin çözün önerileri içeren dosya ilettiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

GÜMRÜK YETKİLERİNİN ARTIRILMASI
“Kendisinden çözüm noktasında ricacı olduğumuz konular vardı. Bu kez de İlçemiz sorunlarını görüşmek üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik. İlk olarak Karadeniz Ereğli Gümrüğü’nün yetkilerinin arttırılarak canlı hayvan, orman ürünleri gibi ticaretimizin gelişmesine katkı sağlayacak işlemlerin ilçemizde yapılabilmesi talebimizi görüştük. TOBB Başkanımızın devreye girmesi ile yakın zamanda talebimizin gerçekleşeceğini öğrendik.

OKUL BİNASI TALEBİ
İkinci konumuz da; TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile tüm il merkezlerindeki Endüstri Meslek Liseleri modernizasyonu projesine, Karadeniz Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisemizin de protokole dahil edilmesi talebimiz ile ilgili olarak yaptığımız görüşme de çok olumlu geçti. Talebimiz Rifat başkanımız tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’na iletildi.”

Keleş, Eylül-Ekim 2019’da gerçekleştirmeyi planladıkları “Ekonominin Yıldızları” ödül törenine davet ettiği Hisarcıklıoğlu’nun,  uzun zamandır ilçeye gelmediğini, bu vesileyle programa ‘seve seve katılacağını’ belirttiğini kaydetti.

Karadeniz Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’in, Karadeniz Ereğli TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ile Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar ile birlikte Ankara’da, TOBB İkiz Kulelerindeki  makamında ziyaret ettiği TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaretine, TOBB’un resmi internet sitesinde yer verildi.




Bu sayfayı yazdır

16.04.2019 11:35:57

Bu haber 1089 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 75.744.013

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
401 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri