(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YANLIŞLIKLA !!!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, yanlış anlama nedeniyle yaşanan kavgada bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre dün, gece yarısı saatlerinde H.U. (39), Müftü Mahallesi’ndeki Şehit Er Ayhan Demirci Sokaktaki evinde, eşi M.U. (33) ile oturduğu  sırada kapı çaldı. Kapıyı açtığında, karşısında A.A’yı (44) gören H.U., şahsın ‘eşi ile ilişkisi olduğu düşüncesiyle fiili saldırıda bulundu.

H.U’nun, keser ile vurarak yaraladığı C.A, olay yerinden ayrılıp, kaçmaya çalıştığı aracı ise direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki yo seviyesinden aşağıda kalan bankete düştü. Ön sol tekerleği boşlukta kalan araç, vatandaşlar tarafından bulunduğu yerden çıkarılabildi.

Çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil’e bildirdi. Keser darbeleri nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken, evli çift ise ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğündeki Polis Merkezine götürüldüler.

Polise verdikleri ifadelerde, C.A’nın M.U. ile arkadaş olduğu, aralarında her hangi bir ilişkinin söz konusu olmadığını beyan ettikleri, bir süredir yurt dışında çalışan ve izin için ülkesine gelen H.U’nun ise durumu yanlış anladığı gerekçesiyle olayın yaşandığı kayıtlara geçti. Taraflar ise bir birlerinden şikayetçi olmadılar.




Bu sayfayı yazdır

15.04.2019 12:15:20

Bu haber 1557 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.756.592

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
424 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
187 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1309 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri