(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PEDAGOG KULAKSIZ AÇTI

EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, "Muzipo Kids" isimli Çocuk Hareket Üssü açılışı gerçekleştirildi.

İlçedeki işadamlarından Yeni Haber Gazetesi Sahibi Süleyman Kulaksız’ın kızı Pedagog Psikolog Şüheda Kulaksız’ın Sahipliğinde, Süleymanlar Mahallesindeki Adliye Sarayı karşısındaki mekanın açılışın Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, eyi Neriman Posbıyık ile birlikte gerçekleştirdi.

Posbıyık, burada yaptığı konuşmada, yeniden belediye başkanı olmasının ardından ilk iş yeri açılışını gerçekleştirdiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Bunu da çok değerli dostum Kulaksız ailesine, çocuklarına yapmakta bana ayrı bir keyif veriyor. Allah hayırlı etsin diyorum. Bu iş yeri büyük emeklerle açıldı. Şüheda Hanım yurtdışında tahsilini gördü. Yıllarca Avrupa da yaşadı. Gördüklerini, bildiklerini bu bölgeye Ereğli’mize aktarmak için uzun zamandan beri hazırlık yapıyor. Ereğli’ye gelmeden daha eskiden beri hazırlığını yapıyor, biliyorum. Ve bütün çalışmalarını yaptığı Ereğli’de, Zonguldak’ta bu bölgede belki de ilk, Türkiye’de de sayılı bir mekan olacak burası. Ereğli’de böyle bir mekânın açılmasını öğrencilere hakikaten çok etkili bir hizmet vermesi bakımından, Ereğli bu bakımdan şanslı. Zaten hep ilklerin yapıldığı bir yer olması bakımından da Ereğli hep şanslı. İnşallah hayırlı neticeler verecek. Bu iş yerini açan değerli kardeşimize, kızımız Şüheda Hanım’a ve ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çalışan öğretmenlerimize, öğrencilerimize güzellikler getirmesini, sağlıklar getirmesini diliyorum. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin.”

"Muzipo Kids" Sahibi Kulaksız da, 18 ay-12 yaş grubuna hizmet verecek mekanda çocuklara hareket odaklı model sunduklarını ifade ederek, “Burada her yaş grubuna özel programlarımız oluyor. Uzman öğretmenlerimiz eşliğinde. Beden öğretmenimiz hareket alanında, atölye sınıfımızda sınıf öğretmenimiz ile hafta da 2 veya 3 gün yarım gün programlarımız var. Bu şekilde hizmet sunuyoruz. Artı doğum günleri partilerimizi de burada yapabiliyoruz. Merkezimizde çocuklarımıza her türlü fiziksel, psikomotor gelişimlerine katkı sağlıyor” dedi.

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Ereğli Ticaretv e Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Tanyıldız, Ereğli TSO Meclis Üyesi Suat Keleş, Ustaoğlu Gemi AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Ustaoğlu ile vatandaşların katıldığı açılışın ardından geniş alanda çocuklar oyunlar oynadı, aileler mekanı gezdi.




Bu sayfayı yazdır

13.04.2019 22:44:15

Bu haber 1916 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.086.069

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
190 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
541 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1460 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri