(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DEMİRTAŞ VE TEKİN'E...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Hakimiyet Yayın Grubu ekibi, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a ziyaretlerde bulundu.

Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan, beraberinde eşi Yazı İşleri Müdürü Zeliha Fatma Kapan, kızı Sibel Kapan, stajyer öğrencileri İmran Kılıç ve Melike yavuz ile birlikte ilk ziyareti Demirtaş’a gerçekleştirdi.

DEMİRTAŞ: DAHA YAPACAKLARIMIZ VAR

Kapan’ın, 31 Mart mahalli İdareler (Yerel) Seçimlerinden yeniden Belediye Başkanlığına seçilmesi vesilesiyle kutladığı Demirtaş’a, seçim süresince çalışmalarını yakından takip ettiklerini hatırlatırken, “Süreçte hızınıza yetişemediğimiz zamanlar da oldu” şeklinde esprili sözlerde bulundu.

Demirtaş da, bölge basını gibi Hakimiyet’in de, yaptıkları çalışmaları kamuoyuna en iyi şekilde yansıttığını gözlemlediklerini belirterek, şöyle dedi:

“Gerçekten iyi ve hızlı bir çalışma temposu geçirdik. Belde halkımıza yaptıklarımızı bir bir anlattık. Halkımız da, belediyemizin verdiği hizmet ve yatırımların farkında olduklarını her fırsatta bize bildirdi. Sonuçta, belde halkımızın teveccühü ile iyi bir oy alarak seçimleri tekrar kazandık. Üstlendiğimiz sorumluluğun farkındayız. Bundan dolayı da daha çok yapacaklarımız var. Bu dönem, bölgemize sadece belediyemizin değil, İktidar gücünü de yanımıza alarak çok daha iyi hizmet ve yatırımlar yapacağımıza inanıyorum.

Bu vesileyle; Hakimiyet Yayın Grubu olarak başta Sayın Kapan olmak üzere tüm ekibinize teşekkür ediyorum.”

TEKİN’DEN SICAK KARŞILAMA

Kapan ve beraberindekiler, daha sonra Alaplı’ya geçerek Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Nuri Tekin’i ziyaret ettiler.

Tekin’in yakın ilgi gösterdiği Hakimiyet ekibi adına konuşan Kapan, şunları kaydetti:

“5 yıl boyunca ilçenize yaptığınız çalışmaların halkta karşılığı olduğunu seçim sonuçlarında gördük. Hakimiyet olarak da geçen 5 yıldaki çalışmalarınızı bir çok kez kamuoyu ile paylaştık. Gelinen noktada Alaplı halkının da yapılanları gördüğü, seçim sonuçlarında ortaya çıktı. Sizi kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de ‘tarafsız ve objektif yayıncılık anlayışımızla’ çalışmalarımızı ve icraatlarınızı kamuoyu ile aynı şekilde paylaşmaya devam edeceğiz.”

AYSEL HANIM'IN GAYRETİ!

Yazı İşleri müdürü Zeliha Fatma Kapan’ın, “Seçim süresince eşiniz Aysel Hanım da büyük gayret içerisindeydi. Bundan dolayı kendisini de tebrik ediyoruz” sözleri üzerine Tekin, “Evet, gerçekten çok yoğun çalıştı, çok yoruldu” diye konuştu.

Tekin de, Hakimiyet Yayın Grubu bünyesindeki yayın organlarında çalışmalarının geniş şer bulduğunu takip ettiklerini anımsatarak, bu vesileyle teşekkürlerini iletti.

Hakimiyet ekibi, ziyaretlerde, Belediye başkanları ile hatıra fotoğrafları çektirdi.




Bu sayfayı yazdır

11.04.2019 17:36:19

Bu haber 1163 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.023.982

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
806 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1435 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri