(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PARTİSİ YANINDAYDI...

GÜLÜÇ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, “Ereğli’yi kaybettik ama kaybetmiş sayılmayız. İleriki dönemlerde ‘ne yapacağız, nasıl kazanacağız’ diye düşüneceğiz” dedi.

Demirtaş, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih çakır ve beraberindekilerin kendisine gerçekleştirdikleri kutlama ziyaretinde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Gülüç’teki seçimleri farklı kazandıklarını hatırlatan Delirtaş, şunları kaydetti:

“Ereğli’yi kaybettik ama kaybetmiş sayılmayız. İleriki dönemlerde ‘ne yapacağız, nasıl kazanacağız’ diye düşüneceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu tablo hiç bozulmadan biz çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Gülüç’de, iktidarın gücüyle yapacağımız ve yarım kalmış projelerimiz var. Bunların üstesinde iktidarın gücü ile geleceğiz inşallah. İlçe başkanımız göreve oturur oturmaz bunların hesaplamalarını yapmaya başladı. Burada, başta Sayın Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Saadet Hanım’a teşekkür ederiz. Gülüç’te ki hem de Ereğli’de ki bayanlarımıza teşekkür ediyorum. Gülüç’te bir örnek belediyecilik yapacağız. Bunu da Zonguldak civarında herkese göstereceğiz. Ben, birlik ve beraberlik içerisinde bu sürecin devam etmesini diliyorum. Oy verenlere de vermeyenlere de teşekkür edeceğiz. Vermeyenlerin de gönüllerine girmeye çalışacağız. Burada İlçe başkanımızla, belde başkanımızla birlik ve beraberlik içerisinde Gülüç’ye yapılması gereken projeleri yapacağız ve halkın karşısına alnımız dik bir şekilde çıkacağız. Buradan ben Gülüç halkına tekrar sizlerin önünde teşekkür ediyorum.”

Çakır da, hayırlı olsun dileğinde bulunduğu Demirtaş’ın her türlü projesinin arkasında olacaklarını dile getirerek, “bundan sonra her zamanda birlik ve beraberlik içerisinde Gülüç’ümüze hizmet edeceğiz çokta büyük hizmetler gerçekleştireceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Belediye binası önünde birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.




Bu sayfayı yazdır

10.04.2019 18:40:38

Bu haber 1098 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
11.04.2019 08:43:26
ByKaL diyor ki;

Aaaa resimde 1 kişi eksik.. Hadi bulalım kim olduğunu






Şu anda 1 kişi online
Toplam ziyaret : 75.746.482

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri