(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

POLİSİN 174. YILI...

EREĞLİ

Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yılı dolayısıyla kutlama mesajları yayınlanıyor.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, mesajında, Polisin, devletin idari yapısında önemli yeri olduğunu, milletin huzur, can ve mal güvenliği için fedakarca görev yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

“Türk Polis Teşkilatımızın her kademesinde görev yapan personeli; ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, temel hak ve özgürlüklerin korunup kollanması, emniyet ve asayişin sağlanması, huzur ve güven ortamının tesis edilmesi, kamu düzenini sağlayan yasaların titizlikle uygulanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması suçluların yakalanıp adalete teslim edilmesi gibi görevlerini, hukukun temel esaslarına bağlı bir şekilde fedakarlık, özveri ve hoşgörü anlayışıyla başarı ile yürütmektedir. 

Bu duygu ve düşüncelerle gücünü yasalar ve halkımızdan alan Türk Polis Teşkilatımızın 174.Kuruluş Yıldönümünü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu anlamlı görevlerini yürütürken hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor,  yakınlarına sabır ve başsağlığı, vazife malulü kahraman gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler temenni ediyorum.”

POSBIYIK’IN MESAJI

Karadeniz Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık da mesajında şöyle dedi:

 “Canını hiçe sayarak üstlendikleri sorumluluğu başarıyla yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da görevlerini başarıyla yerine getireceğine olan inancım tamdır.  İlçemizin huzuru ve güvenliği için olağanüstü fedakarlık göstererek görev yapan Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizi ve personelini ayrıca kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümünde Şehit Polislerimizi rahmetle anıyor, Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarının Polis Haftası'nı kutluyor, görevlerini sürdüren ve emekli olan polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.”




Bu sayfayı yazdır

9.04.2019 12:41:19

Bu haber 927 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.809

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri