(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ EVİNDE İYİ..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde oynanan, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 10. Gruptaki 24 hafta karşılaşmasında Karadeniz Ereğli Belediyespor, frikik atışları sonucu kazandığı gollerle geçtiği Bursa temsilcisi Zaferspor’un şampiyonluk hesaplarını zora soktu

Puan cetvelinde 48 puanla üçüncü sırada bulunan rakibini Vefa Karakurdu (Beşçayırı) Stadı’nda konuk eden 41 puanla beşinci sıradaki ev sahibi Ereğli, karşılaşmaya iyi başlayan taraf oldu.

Sık sık gol pozisyonlarına giren Karadeniz Ereğli Belediyespor, maçın 33. Dakikasında kazanılan serbest atışı kullanan Ozan’ın vuruşu ile kaleye yönlenen meşin yuvarlağa son dokunan isim ise Koray oldu. Bu şekilde ağlara giden gol ile ev sahibi Ereğli 1-0 öne geçti.

Bu golden kısa bir süre sonra ise Muhammet’in zor pozisyonda ortaladığı topa ceza sahası içinde Oruj Barashlı’nın kafa vuruşu az farkla auta gitti.

İlk yarısı bu sonuç abiten karşılaşmanın ikinci yarısında da daha iyi futbol oynayan taraf Karadeniz Ereğli Belediyespor oldu.

Zirveyi zorlayan Zaferspor’un zaman zaman geliştirdiği atakları önlemeyi bilen ev sahibi ekipte ikinci gol ise 90+1’de geldi.

Bu dakikada gelişen Ereğli atağında topla ceza sahasına girmeye çalışan Koray, rakip futbolcu tarafından düşürüldü. Rakip oyuncunun ikinci sarı kart ile gördüğü kırmızı kart sonucu oyun dışı kaldığı dakikada, serbest vuruşu kullanan isim Hami oldu.

Bu futbolcunun oldukça düzgün vuruşla ağlarla buluşan meşin yuvarlak, Karadeniz Ereğli Belediyespor hanesine ikinci gol olarak kaydedildi.

Bu skorla biten karşılaşmada 48 puanda kalan Zaferspor’un şampiyonluk hayalleri oldukça zora girdi.

Karadeniz Ereğli Belediyespor ile aldığı üç puanla cetveldeki rakamı 44'e çıkararak 5. Sırada yer aldı.

YUSUF ZOBAR'IN ANLATIMIYLA MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ...




Bu sayfayı yazdır

8.04.2019 11:30:31

Bu haber 1014 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.003.031

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
793 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
305 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1424 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri