(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SÖZ VERDİK, YAPTIK

GÜLÜÇ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldedeki kadınlara müzikli eğlence düzenledi.

Gülüç Belediye Düğün Salonu’ndaki etkinlikte Saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş ile birlikte katıldığı etkinlikte yaptığı konuşmada, beldede her zaman kadınlara “pozitif ayrımcılık” yaptığını ve onlara ne kadar hizmet edilse az olacağını savundu.

KAZANAN HEPİMİZ OLDUK
Belediye Başkanı seçilmesinde, kadınlardan büyük destek gördüğünü belirten Demirtaş, şunları kaydetti:
“31 Mart’taki seçimlerde şahsıma ve ekibime verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Kavgasız, gürültüsüz, ağabey-kardeş ilişkileri içerisinde bir seçim geçirdik. Kazanan biz değil, hepimiz olduk. Kadınlarımıza, seçimden önce ve seçimden sonra etkinliklerimizin devam edeceği sözünü verdik. Bu sözümüzü seçim sonrası unutmadık ve bu etkinliğimizi düzenledik. Bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğimiz gibi hizmetlerimiz de devam edecek. Her yıl 8 Mart dünya Kadınlar Günü etkinliklerimizde ‘Kadınlar Matinesi’ devam edecek. Yine yıl içinde çeşitli türbe gezi ve ziyaretleri olacak. En kısa zamanda ‘Peygamber Şehri’ olarak isimlendirilen Şanlı Urfa’ya gezi düzenleyeceğiz.

AĞABEY-KARDEŞİZ, EVLADINIZIM…
Aynı zamanda beldemize hizmetlerin en iyisini getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ‘Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız’ ve her şeyden önemlisi kardeş olacağız. Bizim tek derdimiz Gülüç’e hizmet etmek. Bir gün dahi kaybedecek zamanımız yok birlik beraberlik içerisinde Gülüç’ü Zonguldak’ın parlayan yıldızı yapmaya devam edeceğiz. Öncelikle siz bayanlardan destek istiyoruz. Sizler arkamızda duracaksınız ki, sizlerle beraber Gülüç’ü inşa edeceğiz. Sizler bizim başımızın tacısınız, Gülüç’ün en kıymetli varlıklarısınız. Biz her şeyden önce ağabey-kardeşiz. Ben sizin evladınızım. Her yerde de bunu söyledim, Gökhan Demirtaş sizin evladınız. Sizler beni bir kardeşiniz evladınız olarak bağrınıza bastınız. Sizler benim baş tacımsınız, bunu böyle bilin. Bunun sonucunda 2023’te de farkı ikiye katlayarak karşınıza çıkacağıma inanıyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”

BAYAN DEMİRTAŞ: ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
Başkanın eşi Bayan Demirtaş da, kadınların seçim süresince kendilerini yalnız bırakmadığına dikkat çekerek, “Geçirmiş olduğumuz seçimlerde bizi kapılarında ağırlayan, evlerinde ikramlarda bulunan, partilerimizi hiç boş bırakmayan bayanlara ve özellikle benimle birlikte gece gündüz demeden, yorulmadan gezen bayanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yorucu bir seçim süreci geçirdik ama hiç vazgeçmedik, kazanan Gülüç olsun dedik. Görüyorum ki kazanan Gülüç oldu. Eğlenmeyi hak ettik. Biraz eğlenelim, kafalarımızı dinleyelim istedik. Sizlere sevgi saygı ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Bazı Gülüç Belediye Meclis Üyelerinin de protokol konuşmaları sırasında bir süre bulunduğu salondaki yaklaşık bin kadın, Yağmur Okur’un seslendirdiği şarkı ve türkülerle eğlendiler.




Bu sayfayı yazdır

6.04.2019 16:27:36

Bu haber 1615 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.537

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
809 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
421 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1438 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri