(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

POSBIYIK: EREĞLİ KAZANDI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanlığını kazanan CHP adayı Halil Posbıyık, “Burada hiç kimse kazanmadı, Ereğli kazandı” dedi.

Posbıyık, parti ilçe başkanlığı balkonundan yaptığı konuşmada, tüm siyasi partilere birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Göreve seçildiği 5 yıl içerisinde ele el vererek güzellikler yaratacaklarını belirten Posbıyık, şunları kaydetti:

“Buradan hiç kimse kazanmadı, Ereğli kazandı. Bütün partilere ilçe başkanlarına buradan sevgilerimi gönderiyorum. Onlar kaybetmedi Ereğli kazandı. Buradan ilan ediyorum; Ereğli, ortak meselelerinde, barış içerisinde diğer partilerin ilçe başkanlarıyla, milletvekilleriyle el ele vererek, kol kola girerek hep birlikte olacağız. Barış, barış, barış diyorum. Ereğli’de diğer partilerle ortak paydada birleşip, Ereğli meselesini aşacağız. Ereğli çok geri kaldı, zaman kaybetti., Ereğli’ye ihtiyaç sahibi insanlar çok. Başta üniversite olmak üzere Ereğli halkı ve diğer siyasi partilerle el ele vererek her konuyu çözmeye söz veriyorum. Allah nasip ederse Temmuz’da Türkiye’nin en büyük sanatçılarıyla hep beraber olacağız. Bundan sonra Ereğli’de güler yüzlü insanlarla sokaklarda selamlaşacak. En büyük arzum budur. Sizin için ne yapsak azdır.  Peşinden yağlı direk festivali olacak, onun içinden hamsi festivali, onun peşinden caz festivali. Allah nasip ederse sadece festivaller değil, bu memleketin temel sorunlarını çözmeye söz veriyorum, ant içiyorum.  Bu akşam coşku içerisinde eğleneceğiz çünkü, Ereğli’de, Ereğli halkı tarih yazdı, eğlenmek hakkınız. Ama bütün Ereğli Eğlensin. AK Partilisi de., MHP’lisi de, Saadet Partilisi de; 118 bin insan barış içerisinde olacak ve önümüzdeki bütün dertleri aşacağız inşallah. Hiç kimseyi taciz etmeden, rahatsız etmeden, sevgiyle, barışla, dostlukla eğlencelerimize sabaha kadar devam edeceğiz. Sağolun, var olun, hepinizden Allah razı olsun. Biz Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Biz Demokrasiden yanayız, Büyük Atatürk’ün arkasındayız. Ereğli’de, korku imparatorluğu kurdular, insanlar konuşmaya korkuyordu. Sizlere Ereğli’de özgürlük vaat ediyorum.”

Konuşmasında,  Ben çok özlemişim, bir daha hazırmısınız” diyerek sloganlaştırdığı “sevgi, barış dostluk” sözlerini kalabalığa tekrarlatan Posbıyık “sizleri seviyorum” diye konuştu.

Buradan Bozhane Barınağı’na geçen Posbıyık, bir araya geldiği balıkçılar tarafından coşku ile karşılandı.




Bu sayfayı yazdır

31.03.2019 23:30:24

Bu haber 3679 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
01.04.2019 03:12:05
Yücel diyor ki;

EREĞLİ İL OLMALI EREĞLİ BUNU HAKEDİYOR BUNUN BAŞLICA SORUNLARINA BİRİ BU EREGLIDEKI İMAR SORUNU
01.04.2019 00:46:14
ASIM CAKIR diyor ki;

BELEDIYE BASKANLIGI GONUL ISI VE TAKIPCILIKLE YAPILMAZ AKIL ISIDIR BASKANLIK SECIM ONCESI TAVUK SANDOVIC DAGITILARAK HIC OLMAZ .BAKAN YARDIMCILARI GELEMESIYLEDE EREGLI HALKI KANDIRILAMADI.POSBIYIK'I KUTLUYORUM BASARILAR




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.035.785

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri