(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SORUN BİTMİŞTİR, SÜREÇ BAŞLAMIŞTIR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndaki (Erdemir) taşeron işçilerin kadroya geçişlerine ilişkin, “bu sorun bitmiştir, süreç başlamıştır” dedi.

Sosyal paylaşımdan yapılan açıklamaya göre, Yeşiltepe mevkisinde Erdemir’de çalışan taşeron işçiler ve aileleri ile bir araya gelen Şahin, havai fişek gösterileri ve davul-klarnet eşliğinde çalışan yöresel türkülerle “En Büyük Başkan Bizim başkan” sloganları ile coşkulu şekilde karşılandı.

Erol Şahin, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ında konuyu takip ettiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sorunun çözümüne yönelik OYAK Genel Müdürü ile yaptığı görüşmeden sonra Ereğli’ye bizzat teşekkür için geldiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Bu sorun bitmiştir, süreç başlamıştır. Cumhurbaşkanımız ‘Ereğli’de benim elim kolum ayağım Erol Şahin’ dedi. Mademki ben Cumhurbaşkanımızın eli kolu ayağıyım, sizlerin temsilcisi olarak bu işi sonuna kadar takip edeceğim. Diğer adayların böyle bir imkanları da yok, arkalarında güç de yok, bunu takip edecekleri enerjileri de yok. Bu nedenle sizden rica ediyorum herkes eşini dostunu akrabasını arasın seçimlerde büyük bir farkla zafer elde edelim ki beni Cumhurbaşkanımızın kapısına başı dik, alnı ak olarak gönderin.”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç da, alın terini iyi bilen aile olduklarını belirterek, “Belediye Başkan Adayımız Erol Şahin sizlerin sorununu Cumhurbaşkanımız miting alanından çıkıp helikoptere gidene kadar en ince ayrıntılarına kadar anlattı. Sizlerin de Erol Şahin’e güçlü bir şekilde destek olacağınıza inanıyorum” dedi.

Taşeron işçileri daha sonra Erol Şahin’i omuzlarına alarak “En büyük başkan bizim başkan”, “Taşeron işçisi yanında” sloganları attılar ve mutluluktan karşılıklı oynadılar.

Bilindiği gibi, Erdemir’de çalışan taşeron işçilerinin kadroya alınması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem’e talimat vermiş ve bu gelişme üzerine Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak Ereğli’ye gelerek süreci anlatıp Erol Şahin’e teşekkür etmişti.




Bu sayfayı yazdır

29.03.2019 14:08:43

Bu haber 3167 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (4)
30.03.2019 21:55:20
Ereğlili arkadaş diyor ki;

Heryer taşeronlaşıyor işçilerin duygulariyla umutlariyla oynamayın cok ayip
29.03.2019 22:32:17
Liman diyor ki;

Huseyin uysalin adayligindada ayni umutlari verdiler ne oldu hic bisey simdide erol sahin icin umut dagitiyorlar yemezler artik kandiramassiniz
29.03.2019 21:40:31
Ahmet diyor ki;

İnsanların hayatlarıyla dalga geçmeyin seçim biter bu işler unutulur ayıptır günahtır bu işçilere yazik
29.03.2019 17:42:12
Aydin diyor ki;

Hikaye




Şu anda 53 kişi online
Toplam ziyaret : 76.043.243

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri