(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ERDEM: İSTİKRARA İHTİYAÇ VAR

EREĞLİ

Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, Hükümeti yanınıza almadan ilçeler, kasabalar ve beldeler büyüyemez. Onun için istikrar lazım. Ben Erol Şahin'e başarılar diliyorum. İnşallah seçimi kazanacaktır” dedi.
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, beraberinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Türk Metal Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ile birlikte Erdem’e ziyarette bulundu.

ERDEM’DEN ÖVGÜLÜ SÖZLER
Erdem, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, önce Oruç’a, ardından ise Odabaş’a övgülü sözlerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oruç’un, bulunduğu makam itibarıyla Ereğli için kazanç olduğunu belirten Erdem, şunları kaydetti:
"31 Mart'taki yerel seçimleri hayırlı olsun. İnşallah Ereğli'de de, Türkiye genelinde de iyi olacak. Saadet Oruç Ereğli için büyük bir kazançtır. Kendisini kutluyorum. Ereğli çocuğu olarak kardeşimiz uzun yıllar sendikacılık yapan Yusuf Ziya Odabaş, Genel Başkan Yardımcısıdır. Bugüne kadar Ereğli'de sendikacılık yapıp bu mertebeye gelmiş kimse yoktur, kendisini kutluyorum. Türkiye'nin en büyük sendikanın genel başkan yardımcısıdır. Pevrul Başkan işçilerin haklarının korunmasında, sendikacılığın gelişmesinde önemli bir isimdir. Gelişmiş toplumlarda işverenin en büyük yardımcısı sendikadır. Bugün Avrupa'da hiç bir patron sendikası ile görüşmeden karar almaz. Artık dünya değişmiştir. Bugün Türkiye'de halen sendikalar kötü gözüküyor ama gerçekler öyle değildir.”

ŞAHİN FİKRİMİ ALMIŞTI
Konuşmasında, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in liyakatli, dürüst, çalışkan kişiliğe sahip olduğunu vurgulayan Erdem, şöyle dedi:
“Türkiye'nin istikrara ihtiyacı var. İstikrar öyle kolay yakalanan bir şey değil. Seçim öncesi geldi fikrimi aldı. İstikrara ihtiyaç var. Hükümeti yanınıza almadan ilçeler, kasabalar ve beldeler büyüyemez. Onun için istikrar lazım. Ben Erol Şahin'e başarılar diliyorum. İnşallah seçimi kazanacaktır. Aynı sempati, güler yüzlülüğü seçimden sonra da göstereceğine inanıyorum. Şahin'in, seçimden sonra Ereğli'ye  katkısı olacaktır."

İSİM VERMEDİ AMA!
İrfan Erdem, Japonya’da 60-70 yaşın üzerindeki insanların politikada olmadıklarını da vurguladı. Erdem’in bu sözleri, 74 yaşında bir kez daha yerel seçimlerde aday olan CHP adayı Halil Posbıyık’ı hatırlattı.

ŞAHİN: HERKESİ KUCAKLAMAK İSTİYORUM
Erol Şahin de, konuşmasında, Erdem’in sözlerine teşekkür ederek, şunları söyledi:
“Seçimleri kazanırsak herkesi kucaklamak istiyorum. İnsanlarımızın arasında ayrım yapmadan hizmetlerimizi sunacağız. İnşallah hesap veren bir belediye başkanı olacağım. Bunu içtenlikle söylüyorum. Beni tanıyanlar biliyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Geçen gün cami projesini açıkladık. Dün akşam da konser yaptık. Klasik bir belediye başkanı olmayacağım. Belediye başkanlığını yanından bir CEO gibi kentin ekonomisi nasıl kalkınır, bununla ilgili çalışmalar yapacağım. Sizin de bilgi birikiminize ihtiyacımız olacak. Üniversitede öğrenci sayısının artması için, Batı Karadeniz Üniversitesinin kurulması amacıyla girişimlerimiz olacak. Kentin ekonomi ile ilgili sıkıntısı var. Sendikamız iyi bir sözleşme yaptı. Kente çok güzel bir katkısı olacak. Cumhurbaşkanımızın Ereğli mitinginde verdiği müjdeler bizleri mutlu etti. Kendisine arz ettiğimiz tüm konulara değindi. Kendisine ilettiğimiz sorunların çözümü için talimat verdi. Kara bulutları bir kenara iterek aydınlık günlere ulaşmamız gerekiyor. Heyecanlıyım. Hevesliyim. Cumhurbaşkanımızın desteği ile yapamayacağımız hiçbir hizmet yok. Dersime çalışıyorum. 1 Nisan sabahını özlem ile bekliyorum. Ereğli merkezi değil köyleri ile birlikte 170 bin insana hizmet etmek için geliyorum. İnşallah Allah bizleri mahcup etmez açık desteğiniz için teşekkür ediyorum.”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oruç ise konuşmasında, seçim çalışmalarının güzel gittiğini ve seçimleri kazanacaklarını iddia ederek, “Cumhurbaşkanımız dün 58. Mitingini yapmış. Çok güzel bir seçim çalışması geçiyoruz. İnşallah Allah’ın izni ile kazanmış olacağız. Çabalarınız ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Çeşitli görüş alışverişlerinde bulunulan ziyarette, AK Parti İlçe Seçim Kurulu Merkezi (SKM) Başkanı Adem Öztürk ile SKM Üyesi Adem çakır da hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

28.03.2019 22:25:36

Bu haber 1572 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
29.03.2019 15:58:02
kamil usta oğlu diyor ki;

irfan erdem abimiz sağ oldukca denizcilik sektörün narkoza ihtiyacı yoktur
29.03.2019 09:25:16
Uğur diyor ki;

23 Nisanda gelsin başkanlık koltuğunu veririz
28.03.2019 22:36:35
Ereğli li diyor ki;

İnşallah Erol bey 1 Nisan da başkan olarak görmek istiyoruz.






Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 75.748.946

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
411 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri