(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EN AZ 25 ÜYE İLE...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, “Biz seçimi aldık. Ama, en az 25 meclis üyesi çıkartarak fark atmalıyız ki 31 Mart’tan sonra Cumhurbaşkanımızın makamına başım dik alnım ak bir şekilde çıkmalıyım ki Ereğli’nin ekonomik ve sosyal sorunlarına kesin çözüm bulup ilçemizi kalkındırabilelim” dedi.

Şahin, dün, kendisini ziyaret eden ve Ereğli demir ve çelik Fabrikaları’ndaki taşeron işçilerin kadroya geçmelerine yönelik Cumhurbaşkanı ve  OYAK Genel Müdürü ile ile yapılan görüşmeleri aktaran Türk-İş Genel Sekreteri ve türk Metal Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ı uğurlamasının ardından, mahalle ziyaretlerine devam etti.

Süleymanlar Mahallesi Çeştepe Sokak, ardından da Murtaza Mahallesi Abalı Sokakta halka hitaben konuşan Şahin, Kavlak’a bir kez daha teşekkür ederken, projelerini anlattı.

Abalı’da kalabalık mahallelinin karşıladığı Şahin, henüz belediye başkanı seçilmeden icraatların hayata geçmeye başladığını belirterek, şunları kaydetti:

“Biz seçimi aldık. Ama, en az 25 meclis üyesi çıkartarak fark atmalıyız ki 31 Mart’tan sonra Cumhurbaşkanımızın makamına başım dik alnım ak bir şekilde çıkmalıyım ki Ereğli’nin ekonomik ve sosyal sorunlarına kesin çözüm bulup ilçemizi kalkındırabilelim. İlçeye her yıl 2 adet kurmayı planladığımız tekstil atölyelerinden biri de bu mahallemizde olacak ve en az 250 kadına iş imkanı sağlanacak. Hemen yanına da kreş yapacağız. Ev hanımlarımızı da her hafta sonu istedikleri bölgelere kültür gezilerine göndereceğiz. Zengin- fakir ayrımı yapmadan tüm öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçlarını belediye olarak biz karşılayacağız. Kapalı yüzme havuzu ve düğün salonu projelerimizi de kısa zamanda hayata geçireceğiz.”

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin daha sonra Bağlık Mahallesi Orhan Oğuz İlkokulu sokağında da Bağlık mahallesi halkı ile buluştu. Mahallede havai fişek, davul zurna ve meşaleler ile karşılanan Erol Şahin, Ereğli’nin en büyük mahallesi olan Bağlık Mahallesi halkına da projelerini anlattı.

Şahin’in mahalle ziyaretlerine, partinin Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, eski Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, bazı belediye meclis üyeleri, belediye meclis üyesi adayları, kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.




Bu sayfayı yazdır

27.03.2019 18:14:11

Bu haber 1341 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.002.915

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
793 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
305 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1424 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri