(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇANAKKALE ANISINA…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Çanakkale Zaferi” temalı müzik, halk oyunları ve şiir etkinliği gerçekleştirildi. Erdemir Musıki ve Folklor Spor Kulübü Derneği’, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile organize ettiği etkinlik, Erdemir kültür Merkezinde yapıldı.

Saygı Duruşunda bulunulan, İstiklal Marşı söylenen programda, Şeref Ünal’ın sunumları, Şef Hüseyin Yalçın’ın yönetiminde Çanakkale ezgilerin yer aldığı 14 eser seslendirildi.

Kahramanlık şiirleri ile başlayan etkinlikte, koro “Çanakkale İçinde” türküsünü seslendirirken,derneğin halk oyunları ekibinden Arzu Kibar Hasman ve İter Yüzgeç'in zeybek/azeri oyunları ilgi ve beğeni ile izlendi.

Derneğin 2. Başkanı ve Türk Sanat Müziği sorunlusu Zuhal Yükselen’in 'Mani Oluyor' adlı eseri seslendirdiği gecede final ise 'Hoş Gelişler Ola' kahramanlık türküsü ile yapıldı. Türk Bayraklı gösterinin davetlilerden uzun süre alkış aldığı etkinlikte protokol üyeleri, tüm sanatçılar nezdinde Şef Hüseyin Yalçın'ı sanatçıların başarılı performanslarından dolayı kutlayarak başarılar diledi.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Erdemir Bütçe ve Planlama Müdürü Ramazan Çelik, Erdemir Musiki ve Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Bozkurt’un yer aldığı program sonunda davetlilere günün anlamına ilişkin fuayede buğday çorbası ikram edildi.

 




Bu sayfayı yazdır

27.03.2019 16:33:06

Bu haber 1313 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.025.355

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri