(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAVLAK'TAN 'DOST' ZİYARETİ

ALAPLI

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kavlak ziyarette yaptığı konuşmada, Nuri Başkan için üzerimize düşen ne varsa, ne adım atılması gerekiyorsa atarız, hiç bir şeyi gözümüz görmez. Gözümüzü daldan budaktan esirgemeyiz” dedi.

TEKİN ÖZEL İNSANDIR,EMEK DOSTUDUR

Tekin’in ‘Emek Dostu’ olduğunu vurgulayan Kavlak, şunları söyledi:

“Yaklaşık 1 ay önce Erdemir ile toplu sözleşme sürecini bitirdik. Bu konuyla ilgili Erdemir Genel Müdürüne hayırlı olsun ziyareti yaptık. Emek dostu kardeşlerimiz var, bunlardan biri de Nuri Tekin Başkandır. Bugün kendisini ziyaret edip başarılar dilemek istedik. Çünkü Nuri Tekin Başkan dostlarıyla öyle bir yaşar ki düşman olduğu zaman kimse hakkında söyleyecek söz bulamaz. Düşmanlarıyla öyle yaşar ki dost olduğu zaman yüzü kızarmaz. Özel bir insandır, emek dostudur. Çok değer verdiğimiz bir arkadaşımızdır, kardeşimizdir, dostumuzdur. Kendisine böyle bir seçim atmosferinde ziyaret edip, bizim üzerimize düşen bir görev varsa, her zaman emekten yana duruşundan dolayı bugünde emeğin onun yanında durmazı gerektiğini inandığımızdan dolayı böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendisine teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. İnşallah seçim gecesi değer verdiğim için sevdiğim için burayı özel takip edeceğim. Bizim üzerimize düşen Nuri Başkan için bir şey olursa her zaman ne adım atılması gerekiyorsa atarız. Hiç bir şeyi gözümüz görmez. Gözümüzü daldan budaktan esirgemeyiz.”

TEKİN: HER ZAMAN BİRLİKTEYİZ

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Kavlak’ın ziyaretinden onur duyduğunu belirterek, “Türk Metal Sendikası her zaman yeri bizde ayrıdır. Belediye Başkanı olmadan öncede her zaman Türk Metal Sendikası ile birlikteydik. Yeni bir sözleşme yapıldı, bu sözleşmenin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerin Erdemir işçisin yeri bizde her zaman başkadır. Dostluğumuz her zaman devam edecek bizim dostluğumuz ağabey kardeş gibidir” diye konuştu.

Türk Metal Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, şube yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Kavlak ile Tekin bir süre görüştüler.




Bu sayfayı yazdır

26.03.2019 17:53:14

Bu haber 1441 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.025.346

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri