(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AYRI DALLARDA İKİ ÖĞRETMEN…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, branşları biri resim diğeri ise bilişim teknolojileri olan iki öğretmenin ortak hazırladığı sergi, törenle açıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçede kurdukları atölyelerde bağımsız olarak çalışan Resim Öğretmeni Mehtap Akdemir ile Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Müjdat Kaşdaş, öğrencileri ile birlikte hazırladıkları eserleri sanatseverlerin beğenisine sundular. Yağlı ve pastel boyalar ile yapılan resimler ile robotik kodlama prensibi ile hazırlanan çalışmalar Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açılan sergide gösterilmeye başladı.

Resim Öğretmeni Akdemir, açılış öncesi gazetecilere açıklamasında, heyecanlı olduğunu söyledi. Sergiye ilçe halkını davet eden Akdemir, “daha önce hep Halk Eğitim Merkezi’nde 6 yıl boyunca görev almıştım. Onlar ile birlikte sergi açıyorduk ama öğrencilerim ile birlikte ilk kişisel sergimi açıyorum. 25 öğrencim ile böyle bir sergi hazırladık. Burada yaklaşık 90 eser var. Sanatseverleri sergimize bekleriz. Resimlerimizi yağlıboya tekniği, karakalem ve kuru pastel ile meydana çıkarttık. Sergimiz 28 Mart Perşembe gününe kadar açıktır” diye konuştu.

Müjdat Kaşdaş ise öğrencilerinin ileri dönemlerde büyük işlere imza atacağına olan inancını belirterek, şunları söyledi:

“Öğrencilerim ile birlikte yaklaşık 6 aylık bir çalışmanın sonucunda akıllı ev otomasyonu, otopark otomasyonu, boy ölçe gibi çizgi izleyen, engel algılayan ve daha fazla projeler gerçekleştirdik. Bu benim için büyük bir başarı oldu. Çocukları bu kadar kısa bir süre içinde daha büyük projeler yapabilecek konuma getirdiğim için mutluyum. Ben, onları başarılı gördükçe daha çok mutlu oluyorum. İnanıyorum ki bu bilgileri ile devam ederlerseler ileride büyük başarılara imza atacaklar.”

Etkinliğe davetli olarak katılarak serginin açılış kurdelesini kesen AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’de, ilçenin daha fazla sanatsal etkinliğe ev sahibi olacak mekanlara ihtiyaç duyulduğunu öne sürdü. Katılımcılar, kesilen kurdelenin ardından sergiyi gezdiler. 




Bu sayfayı yazdır

25.03.2019 13:50:28

Bu haber 1880 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.391

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
552 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri