(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEKİN' DEN UZUN'A YANIT

 ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediyesi’nin borcunun 41 milyon 367 bin lira olduğunu bildirdi.

Tekin, son dönemlerde AK Parti Belediye başkan Adayı Celil Uzun’un, belediyenin borcuna ilişkin çelişkili ve kamuoyunu yanıltıcı bilgiler aktardığını belirtti.

Uzun yıllar siyasi yaşam içinde olduğunu ve bir çok seçim geçirdiğini hatırlatan Tekin, “Böyle bir seçimi ne Alaplı halkı gördü ne ben gördüm” dedi.

Alaplı Belediyesinin ‘borç batağında’ şeklindeki söylemlerin ‘yalan’ olduğunu ve buna sadece güldüğünü anlatan Alapıl Belediye Başkanı Nuri Tekin, şunları kaydetti:

“2 dönem meclis üyeliği, 2 dönem İlçe Başkanlığı yaptım. Ticaret ve Sanayi Odasında 1 dönem Başkan vekilliği, bir dönem yönetim kurulunda görev aldım. Alaplı’da yıllardan beri seçime girerim bu seçim kadar böyle çirkinlik ve rezillik görmedim.  İftira, tehditlerle yalan dolanla bizi yıldırmaya çalışıyorlar. İnsanlar üzerinde algı yapmaya çalışıyorlar. Halkımızda bende bunlara artık sadece gülüyoruz.

UZUN’DAN ÇELİŞKİLİ RAKAMLAR!

Celil Uzun Alaplı Belediyesi’nin borcunu ilk başlarda 70 milyon olduğunu söyledi. Sonra 80 milyona çıkardı, ardından 90 milyon olduğunu söyledi.  Şimdi de çıkmış 123 milyon borcu var diyor. Seçime kadar her halde daha yukarılara kadar çıkacak gibi (!) Ben bunlara şaşırıyorum gülüyorum. Kendilerine Belediyenin ne kadar borcu olduğunu resmi kayıtlarıyla birlikte verdik. Belediye Meclis üyesi arkadaşımıza teslim ettik. Nevzat Çimenoğlu’nun Ekrem Yazıcı‘dan devir aldığı borç 25 Milyon liradır. Benim Çimenoğlun’dan devir aldığım borç ise 34 Milyon liradır. Şuanda toplam borç 41 milyon 367 bin liradır.

ALGI YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR

İnsanların kafalarını bulandırmak ve Alaplı Belediyesini borç batağında olduğunu göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bundan çok mutlu olduklarını görüyorum. Sevinerek gülerek konuşuyorlar. ‘Alaplı Belediyesini elektriklerini kesmeye geldiler’ diye bir yalan uydurmuşlar. Celil Uzun, yalan konuşuyor. Alaplı Belediyesinin elektriğini kimse kesmeye gelmemiştir. Ayrıca elektriğin kesilmemesi ile ilgi biz kimseye yalvarmadık. Bunun üzerinden algı yapmak için çalışıyorlar. 31 Mart günü halkımız sandıkta bunlara en güzel cevabı verecektir. Kendileri de seçimi kaybettiklerini bildikleri için çamur at isi kalsın siyaseti yapıyorlar.”

 




Bu sayfayı yazdır

25.03.2019 12:53:39

Bu haber 1063 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.755.089

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
422 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
185 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1308 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri