(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR VEKİLİMİZ DAHA OLDU!

EREĞLİ

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Ucuz ve haram propagandalara, sırf oy almak isteyenlere oy vermeyin. Ben Türkiye'nin Zonguldak'ın ve Ereğli'nin de milletvekiliyim” dedi.

Destici, partisinin Belediye Başkan adayı Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a destek amacıyla geldiği Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, düzenlenen mitinge katıldı.

Seçim otobüsü üzerinden halka hitabeden Destici, Uysal’ın, Ankara’daki en büyük destekçisi olacağını belirterek, şöyle dedi:

"Bütün ortak değerlerimizi temsil eden bir belediye başkanımız var ve şimdi tekrar bu göreve talip. İnşallah tekrar devam edecek. Hizmetlerini biliyorum. Bu hizmetlerin yarım kalmaması lazım.  Kalan hizmetleri hep birlikte tamamlayacağız. Başkanımızın gücü yetmediği yerde Ankara'dan sonuna kadar yanında olacağım. 31 Martta siz yetkiyi kime verirseniz, size hizmeti de o getirecek. Ucuz ve haram propagandalara, sırf oy almak isteyenlere oy vermeyin. Ben Türkiye'nin Zonguldak'ın ve Ereğli'nin de milletvekiliyim. Bizim alnımız ak, başımız dik. Ellerimiz kire, pasa bulaşmadı. Hesap veremeyeceğimiz hiç bir şeyde bizim imzamız yok. Belediye başkanımızın da, adayımızın da yok. Onun için sizin en rahat oy isteyeceğiniz seçim.”

UYSAL: YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

BBP Adayı Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, vatandaştan 5 yıl daha süre istediğini dile getirdiği konuşmasında, "daha yapacak çok işimiz var. Daha hizmetlerimiz bitmedi. Bu yüzden sizlerden 5 yıl daha istiyorum. Sizlerin oylarıyla belediye başkanlığıma devam etmek istiyorum. Karşı taraftakiler festival ve rant diyorlar. Biz hizmet diyoruz” dedi.

POSBIYIK’A DOKTORLUK ÖĞRETTİ!

Uysal, CHP adayı Halil Posbıyık’ı kast ederek, şunları kaydetti:

“Onlar 1 Nisan'da festival komiteleri kurmak için uğraşırken, bizlerde kollarımızı sıvayarak hizmete devam edeceğiz. Bir adayla birlikte doktora gitsek ondan beyin MR'ı benden diz MR'ı isterler. Birlikte Çilek Halk Otobüslerine binsek, ondan ücret almazlar benden alırlar. Malum 65 üstü ücretsiz. Notere gitsek ondan sağlık raporu, benden ise imza isterler. Bizimle beraber Ereğli'de rant olmayacak. Bizim dönemimizde, yeni gelecekte yeni bir şahlanış başlayacak. Sizlerle birlikte Ereğli'de hep beraber bir zafer kazanalım, bir tarih yazalım."




Bu sayfayı yazdır

24.03.2019 22:14:25

Bu haber 1373 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
25.03.2019 00:35:19
TURAN diyor ki;

EREĞLİ EVLADINA SAHİP ÇIKACAKTIR.BU DÖNEM OLMADI 2024 SEN BİZE LAZIMSIN BAŞKANIM.YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR DAHA.SİYASETİ BIRAKMA.DAHA GENÇSİN.
25.03.2019 00:35:05
ortacamii diyor ki;

Halkın,yoksulların,garibanın adayı..Oylarımız ailecek uysal başkana,akp ye çok verdik,bir yarar göremedik.




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.492

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
552 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri