(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VATANDAŞLA DİALOG

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmalarını ‘en hızlı sürdüren aday’ özelliğini koruyor,

Dün, akşam saatlerinde ilçeye gelen dünya Motosiklet şampiyonu AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nu ağırladıktan sonra, Korubaşı Mahallesi’ne geçen Şahin, muhalle muhtarı Kemal Muratoğlu ve kalabalık mahalleli tarafından davul-klarnet eşliğinde karşılandı.

Mahalle halkı ile selamlaşan, sohbet eden Şahin, belli başlı projelerini anlattı. Mahallenin 4 ayrı sokağında miting havasında vatandaşlarla bir araya gelen Erol Şahin, özellikle Ereğli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan7ın kendisi ve Ereğli’ye ilişkin sözlerinden bahsetti

Mahalle Muhtarı Muratoğlu’nun çiçek takdim ettiği AK parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, mahalle sakinlerine, gösterdikler imisafirperverlik ve samimiyetten dolayı teşekkür etti.

UMUM SEVRİSLERİYLE…

Bugüne ise ilçedeki Umum Servisleri Derneği’ni ziyaretle başlayan Şahin, burada da sıcak ilgi ile karşılandı.

Araç sahipleri ve şoförlerine konuşan Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine yaklaşık 25 bin kişinin katıldığını hatırlatarak, ““Cumhurbaşkanımız 4.5 yıl daha o makamda olduğunu ve Kdz. Ereğli Belediyesinin arkasında olduğunu söyledi. Benim Ereğli’de ki elim, kolum, ayağım her şeyim Erol Şahin dedi. Ereğli için ‘Yarim Ereğli’ dedi. Biz ilçe halkı olarak bu fırsatı bu seçimlerde değerlendirmeyeceğiz de, ne zaman değerlendireceğiz?” diye konuştu.

VATANDAŞIN POSBIYIK’A GÖNDERMESİ!

Umum Servisleri Derneği’nden ayrılışı sonrası çevredeki esnaf ziyaretlerinde bulunan Şahin’e bir vatandaşın CHP adayı eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı kast eden sözleri ilgi uyandırdı.

Posbıyık’ın 20 yıl belediye başkanlığı süresince halka bir şey vermediğini ileri süren vatandaş, şunları kaydetti:

“Halen bize viyadük sözü vererek adeta alay ediyorlar, bol keseden atıp tutuyorlar. Artık evinde torun sevmesi gereken CHP adayının Üniversite öğrencilerine burs vaadinde bulunması, kendisinin bu insanlarla nasıl alay ettiğini gösteriyor. Belediyelerin Üniversite öğrencilerine verdiği bursu CHP kaldırtmadı mı? Anayasa Mahkemesine dava açarak iptal ettirmedi mi? Böyle bir burs verme ihtimali olmayan biri çıkıp insanlarla alay etmesin. En önemlisi de Ereğli’de insanlar yine korkuyorlar. 75 yaşındaki bir adamın yine Ereğli’de kaos ve gerginlik yaratarak bu ilçenin imajını bozacağından korkuyorlar. Biz neyin ne olduğunu görüyoruz, aptal değiliz.”

Vatandaşı son cümlesin ekadar dinleyen AK Parti Ereğli belediye Başkan Adayı Erol Şahin, daha sonra yanındakilere, “Bakın duyuyorsunuz. Ereğli halkı konuşuyor, vatandaş konuşuyor. Sokak konuşuyor. Ben yorum yapmıyorum” dedi.

UZUNMEHMET’TE DE POSBIYIK’A TEPKİ

Günün seçim çalışmalarını Uzunmehmet Mahallesinde sürdürerek, vatandaşlara yapacaklarını anlatan Erol Şahin, burada da vatandaşın CHP adayı Posbıyık’a tepkisi ile karşılaştı.

Posbıyık’ın, yıllardır ortaya koyduğu projeleri yapmadığını, bugün ise yine aynılarını vaat ettiğini anlatan vatandaşlar, tepkiyerini ortaya koydular.

Şahin de, vatandaşın bu sözleri üzerine, “Çok mutluyum. Bu tür sözleri vatandaşlardan sık sık duyuyorum. Ne mutlu bize ki Ereğli halkı artık uyanmış” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

22.03.2019 23:52:16

Bu haber 1339 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
24.03.2019 00:06:17
erol diyor ki;

gurbetteki ereğli çocukları posbıyığın festivalleriyle topraklarına memleketlerine dönmezler ama hükümetin ilçeye yapacağı istihdamla,yatırımlarla ereğliye döner kendi topraklarında ekmeklerini yerler..bozhanede balıkçılıkyaparak akşama kadar kan revan içinde kalan balıkçı kardeşim,akşama kadar sattığı simit başına üç beş kuruş kazanan simit satan emekçi kardeşim posbıyığın festivalleri sizi 3 gün mutlu eder ama ilçeye yapılacak her yatırım sizi 365 gün mutlu eder..sahte cennete değil gerçek dünyaya umutla bakın.martın sonu bahar gibi süslü sloganlar sizi yanıltmasın.martın sonubahar diyenler yönetmedimi bu kenti 20 yıl boyunca ? ereğliye güneşmi doğdu martınsonu baharmı oldu ?
23.03.2019 08:26:56
kepezli diyor ki;

Evet halk uyandı bay Erol Şahin.!! Devriniz bitti.!




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.035.472

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri