(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ İYİ NOKTAYA GİTMİYOR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın, seçim çalışmalarını Göktepe Mahallesinde sürdürdüğü bildirildi.

Sosyal paylaşımından yapılan yazılı açıklamaya göre Posbıyık, göreve seçilmesi halinde Göktepe’ye elinden gelen hizmeti yapacağı sözünü verdi.

Mahallede yaşayanların bir çoğunu tanıdığını belirten Posbıyık, şunları kaydetti: “Geçmişte elimizden geldiği kadar hizmetler yapmaya çalıştık bu bölgeye. Bu bölge yeni katılanlardan olduğu için mahalleyi iyi bir noktaya getiriyim diye bir hayli gayret sabretmiştim hatırlarsınız. Ama ben ayrıldıktan sonra mahallede gelirken yolları gördüm üzüldüm gerçekten. Asfaltlar dahi benim döktüğüm zamandan kalan asfaltlar. Ereğli’de hangi mahalleye gidersem gideyim aynı şeyi söylüyorlar. Ereğli kötü yönetimden dolayı iyi bir noktaya doğru gitmiyor.




Bu sayfayı yazdır

22.03.2019 17:32:21

Bu haber 1222 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
25.03.2019 15:20:56
Sosyal Demokrat diyor ki;

6- 15 yıldır söz verdiğiniz Hatip Sokak Aktaş bağlantı viyadüğünü neden yapmamıştınız? 7- Belediye Başkanlığınız Döneminde Cumartesi Pazarının temizliğini özellikle pazar ve pazartesi günleri hijyen durumunu kaç defa kontrol ettiniz? 8- Yerin altına dere yatağına katlı otopark yapmanızı kimler talep etmiştir? Yerin altına katlı otopark yapma maliyetini biliyor musunuz? 9- Belediye Başkanı seçildiğiniz taktirde Kdz.Ereğli Sahili’ nde mevcut durumda çayın 1TL’ ye servis edildiği yerlerde uygulatacağınız ücret tarifesi nedir? 10- Devrek Yol Ayrımında kangren haline gelmiş trafik probleminin çözmek için düşünceleriniz nelerdir?
25.03.2019 15:20:17
Sosyal Demokrat diyor ki;

halil posbıyık, 1- sizden şehirlerarası otobüs terminalinin şehir dışına taşınmasını Kdz.EREĞLİ Halkının yüzde kaçı talep etmiştir? Halkın ulaşım maliyetinin iki katına çıkmasından kimlere fayda sağlamıştır? 2- sizden Kdz.EREĞLİ Halkının yüzde kaçı yeni belediye sarayı yapılmasını talep etmiştir? 3- sizden hava kalitesinin oldukça kötü olduğu ve otopark problemi olan mevcut belediye binasına butik hastahane yapılmasını Kdz.EREĞLİ Halkının yüzde kaçı talep etmiştir? Neden park olanakları olan ve hava kalitesinin de iyi olduğu Kemer-Bozhane Bölgesi’ ni gündeme almadınız? 4- Elif Kulüp ile Erdemir Büyük Ofisi arasına doldurulmuş olan taş binalardan elde edilen gelirler nerelere harcanmıştır? 5- sizden sahile lokanta adı altında yeni taş binalar doldurmanızı kimler talep etmiştir? 6- 15 yıldır söz verdiğiniz Hatip Sokak Aktaş bağlantı viyadüğünü neden yapmamıştınız? 7- Belediye Başkanlığınız Döneminde Cumartesi Pazarının temizliğini özellikle pazar ve pazartesi günleri hijyen durumunu kaç
24.03.2019 00:11:16
hatipli diyor ki;

valla senden sonra ereğli gerçekten çok iyi noktalara gitti..ereğli resmen şaha kalktı.insanların alım gücü arttı desek yeridir.her tarafta yükselen binaların kaba inşaatı bitmeden çoğu satıldı,son model araçlar caddeleri süslemeye başladı.avm ler lüks kafeler çoğaldı.demekki bu ilçede refah seviyesi arttı.erdemir işçileri belediyeye yürümedi,sendika başkanı ile belediye gayet iyi anlaştı,fabrikada mühürlemeler yapılmadı,daha sayalımmı ?




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.104.316

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri