(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖZLEDİNİZ Mİ?!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın geçmiş dönemlerdeki belediye başkanlığı sırasında, “sergilediği “kavgacı” tavırlarını içeren video, sosyal medyada yayınlandı.

BAKAN İLE KAVGASI!

“Posbıyık’lı Yıllar” diye başlayan söz konusu videoda, dönemin Sanayi Bakanı’nın, beraberinde eski Zonguldak Valilerinden Erdal Ata ile birlikte Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nda, ilçedeki sanayici ve işadamları ile gerçekleştirdiği toplantıda sergilediği sert tavırlar yer alıyor. Videoda bu tavırları toplantıya katılanların şaşkınlık ve endişeyle izlediği görülen videoda, Bakan ile Vali’nin tepkileri de yansıyor.

MECLİS ÜYESİNE TAVRI!

“Kavgacı değilim” diyen Posbıyık’ın, belediye meclis toplantısında kendi listesinden Meclis Üyesi seçilen Nejat Bakan’a, “Ulan, Nejat, stadyumda mı bağırıyorsun, sesini keseceğim senin” diyerek tehditvari söylemlerde bulunduğu dikkat çeken videoda, dönemin AK Partili Belediye Meclis Üyesini ise yaptığı eleştiriler yüzünden, zabıtalar vasıtasıyla Meclis Toplantısından attırmaya, ub nedenle de arbede yaşanmasına kadar varıyor.

KENDİ MECLİS ÜYESİNDEN TAVIR!

Aynı videoda, yine kendisi tarafından meclise alına ancak ilerleyen süreçte Posbıyık’a tepki nedeniyle partiden istifa eden CHP’li Meclis Üyesi Fevzi Ekşi’nin, Merhum Belediye başkanlarından Ruhi Cöbekoğlu döneminden gelen pazaryeri projesinin Posbıyık tarafından 20 yıllık sürede kullanıldığına dikkat çekmesi ve yaptığı çalışmayı da ‘modern Pazaryeri’ diyerek ‘esnafı kandırdığını’ Meclis Toplantısında dillendirmesi yer alıyor.

TÜRK METAL VE ERDEMİR’ E SÖZLERİ

Çeşitli Meclis toplantılarından alıntılarla; Posbıyık’ı sert ve kaba tavırlarına yer verilen videoda, bugünlerde “kavga etmiyorum, hepsini unuttum” dediği Türk Metal Sendikası ve Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları yönetimlerine ilişkin ağır sözleri dikkat çekiyor.

İŞÇİNİN TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ

Erdemir’deki ve işçinin kullanıma ait sosyal tesisleri mühürlemesi nedeniyle, yaklaşık 3000 Erdemir işçisinin yürüyerek çıktığı fabrikadan, Belediye binası önüne gelerek “posbıyık istifa” diye sloganlar atarak tepkisine yer verilen videoda, bir grubun, ellerinde siyah çelenk ile sendika binası önüne gelmeleri ve buradaki işçilerle arbade yaşanması da görüntülerde yer buldu.

Bu sırada ise Posbıyık’ın, eski belediye binası önünde megafon ile Türk Metal Sendikası’na ve dönemin Erdemir Genel Müdürü Oğuz Nuri Özgen’ei thamlarda bulunduğu dikkat çekti.

İŞ YERLERİNE KAPATMA!!!

Posbıyık’ın uzun yıllar birlikte çalıştığı, bir çok kez oturup dertleştiği eski Belediye meclis Üyelerinden Aydın Karadağ başta olmak üzere başı iş yerlerini mühürletme girişimi de videoda detaylarıyla yer alıyor.

BASINA YANSIYAN TAVIRLARI

Videoda, CHP Belediye başkan adayı Halil Posbıyık’ın, belediye başkanılğı döneminde basına yansıyan, “vatandaşı azarladığı, bazı işadamlarının evlerinde yıkım, Erdemir’e yönelik açıklamaları ve “Örgütün Başı Özgendir” gibi sert ifadeleri de yer alıyor.

Video, “Özlediniz mi?” söylemi ile sona eriyor.

AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLA İZLE:

https://www.facebook.com/486035398597738/videos/334891343817328/




Bu sayfayı yazdır

22.03.2019 17:01:11

Bu haber 1837 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (7)
24.03.2019 10:55:06
6767 diyor ki;

Posbıyıka helal olsun ne yaptıysa az bile yaptı ben AKP li olduğum halde ya bunların yaptıkları
23.03.2019 15:00:03
Ereğlili diyor ki;

Ben şunu anlamıyorum ak parti de bu telaş niye kendileri sanki ak sütün ak kaşığı sen çalışan insanları seçme baktılar ki Ereğli elden gidiyor mâşallah gelmeyen kalmadı Ereğliye Ercan Candanı çok ama çok arayacaksınız ovarken niye gelmiyordunuz adamın ahını aldınız ne yapsanız fayda yok
23.03.2019 11:07:12
murat sucu diyor ki;

Kavgasını Ereğli için yapan başkan gerek bu şehre,kuyruğunu kıstırıp Ereğli yönetimini zengin ailelere bırakan değil..
23.03.2019 09:08:22
Film değil Gerçek diyor ki;

Bu video gerçekleri yansıtmaktadır. Bunuda Ereğli ye Posbıyık yaşatmıştır.Her ne kadar kendine de bir şeyler yapılmış olması bu yaptıklarını haklı çıkarmaz. Türkiye bir hukuk devleti olup kendisine bir saldırı varsa yargıya başvurup çıkan sonucu saygıyla karşılaması gerekirken o Ereğli ye ayar vermeye çalışmıştır. Bu videoda anlatılan eksik olup belediyeden atıpta. ekmeksiz bıraktığı emekçiler bu videoda yoktur. Pazaryeri esnafına açtığı tahliye davaları yoktur. KISACASI EREĞLİ BİR BEŞ YIL POSBIYIĞI KALDIR
23.03.2019 07:57:14
Cihat Yıldız diyor ki;

Ereğli posbıyığı seçtidiğinde bu hakimiyet gazetesini çok merak ediyorum
22.03.2019 22:26:35
Kale diyor ki;

Fikri bey aydın Karadağ videoyu yalanlamışdır başlangıcdaki fırıncı olayı Baska bir şehirde yasanmıştır
22.03.2019 19:09:30
Ereğlilee diyor ki;

İnsanlar kavga ve kavgacı bir başkan istemiyor.yeter artık posbıyık yeterr🤮






Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 75.756.828

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
424 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
187 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1309 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri