(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İYİ İYİ GEZİYORLAR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, ilçedeki Umum Servis Araçları Derneğini ziyaret etti.

Kaya, aynı zamanda partisinin Belediye Meclis Üyesi adayı dernek Başkanı Muhammet Başkan ve üyeleri tarafından karşılandığı ziyarette, yaptığı konuşmada, ilçenin önemli sorunlarının başında trafik akışının geldiğini söyledi.

Bu konuda, umum servis araçlarını da içeren çözüme yönelik projeleri bulunduğunu anlatan Kaya, projelerini hayata geçirebilmesi için Belediye Başkanı seçilmesi gerektiğini, bu vesileyle de dernek üyelerinden destek beklediğini söyledi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, beraberinde İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Sinan Durdu, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretin ardından  çalışmalarına esnaf görüşmeleriyle devam etti.

Esnafa da projelerinden bahseden Kaya,  “İyi bir Karadeniz Ereğli için yola çıktık, Bizlere destek verin, değişime, gelişime ve yapacağımız projelere tek bir oyunuzla destek olun. Bir seferlik deneyin. Bölgemize bir iyilik yapın. İnşallah 31 Mart’ta seçimleri kazandığımız taktirde, ilçemizin genelinde belirlediğimiz 5 temel projemizin hayata geçmesi için çalışmalara başlayacağız” ifadelerinde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

22.03.2019 11:47:17

Bu haber 1295 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.729

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri