(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KALABALIK CEMAATLE YOLCU EDİLDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Bayram (Kalfa) Erdoğan'ın annesi Belediye Meclis Üyesi mehmet Erdoğan'ın babannesi Tevhide Erdoğan, son yolculuğa uğurlandı.

94 yaşında hayata gözlerini yuman Merhume Erdoğan’ın cenaze namazı, ikindi namazının ardından Ali Molla Camisi önünde kılındı.

Eski Milletvekili Erdoğan, İlçe Müftüsü Recai Albayrak’ın duası artından yaptığı konuşmada, annesinin kendisinde ayrı yeri olduğunu söyledi.

Bütün anneler gibi annesinin de kendisi için özel olduğunu belirten Erdoğan, “ annem benim için hep yüzde 51 oldu” dedi.

Duygulanarak gözlerinden yaş akan Erdoğan, cenazeye katılımlarından dolayı başta Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş olmak üzere Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na, AK Parti Zonguldak Milletvekillerine, belediye başkanlarına ve cemaate teşekkür etti.

Merhume Erdoğan, cenaze namazının ardından Belediye cenaze aracına konularak defnedileceği Kestaneci Mezarlığına götürüldüğü sırada Erdoğan ailesi ise taziyeleri kabul etti.

Cenaze Namazına, eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, eski Zonguldak Milletvekilleri, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, İl ve ilçedeki siyasi parti başkanları, yöneticileri, eski belediye başkanları, siyasi partilerin belediye başkan adayları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, adayları, çok sayıda sivil toplum kuruluş başkan ve yöneticileri ile kalabalık cemaat katıldı.




Bu sayfayı yazdır

20.03.2019 17:57:47

Bu haber 1425 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.038.171

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri