(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

' İYİ 'LERDE SEÇİM BÜROSU AÇTI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti belediye Başkan Adayı Ali Kaya, “İYİ Parti Fatih Sultan Mehmet’i barındırıyor. İYİ Parti, bağımsızlık sembolümüz olan Mustafa Kemal’i barındırıyor. İYİ Parti, Türk Milleti’nin özüdür” dedi.

İYİ Parti’nin, ilçemerkezindeki Ali molla Camisi karşısında bulunan seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, açılışta yaptığı konuşmada, Çanakkale Zaferi’ni kutlarken, vatan uğruna şehit olan atalarımızı andığını söyledi.

Şehitlerin emanet ettiği ülkeye sahip çıkılması gerektiğini belirten Erkmen, ““şehitlerimizin bize bıraktığı bu güzelim ülkede kardeşçe, birlikte beraberce yaşamayı arzu ediyoruz. Bunun örneğini biz burada İYİ Parti olarak sergiliyoruz. Biz diyoruz ki; bugüne kadar burayı yerelde ya da genelde yönetenlerle değil, gelin ilk defa burayı yönetmeye talip olan İYİ Parti ve onun adayı olan Ali Kaya kardeşimiz ile onunla birlikte belediyi meclis ve il genel meclisindeki arkadaşlarımıza bir fırsat verin” dedi.

KAYA: İYİ PARTİ MİLLETİN ÖZÜDÜR

Partinin Ereğli belediye Başkan Adayı Ali Kaya da, CHP’de Halil Posbıyık’ın diretmesi nedeniyle oluşamayan ittifak sonrası adaylığının açıklandığını ve “oy işi gönül işidir, tabusuzdur” diyerek sahaya indiğini hatırlatarak, şöyle dedi:

“Türk Milleti’nin var olma mücadelesinin tüm emperyalistlere karşı dik duruşunun sembolüdür bugün. Türk Milleti tarihi boyunca asla köle olmamıştır. Birçok milletten köle olmuştur ama Türk’ten köle olmamıştır. Türk Milleti’ni köle yapmaya çalışan zihniyetlere karşı ‘dur’ demek için İYİ Parti’de birleştik. İnsanımız zihniyet anlamında 3 kuruş paraya, torpille köleleştirilmeye çalışılıyor. Banka kuyruklarında, gıda maddesi kuyruklarında köleleştirilmeye çalışılıyor. İnsanımız, kendi genetik kodlarından gelen o bağımsızlık ve dik durma anlayışının dışına itilmeye çalışılıyor. İYİ Parti, kendi içinde Sultan Alparslan’ı barındırıyor. İYİ Parti Fatih Sultan Mehmet’i barındırıyor. İYİ Parti, bağımsızlık sembolümüz olan Mustafa Kemal’i barındırıyor. İYİ Parti, Türk Milleti’nin özüdür.”

PROFESYONEL EKİP KURDUK

Konuşmasında projelerinden bahseden ve profesyonel ekip oluşturduğunu anlatan Kaya, şunları kaydetti:

“Şehrin MR’ını çektik. Sorun çok ama bu kentin iki en önemli sorunu var. Birisi işsizlik, diğeri trafiktir. Bunlarla ilgili dört koldan çalışıyoruz, bağlantılarımızı kuruyoruz. Bu sorunları çözecek olan biziz.

Sosyal anlamda da var olacağız. Ereğli’ye Yaşam Köyü kuracağız. Ereğlimizde 3 binden fazla durumları özel olan engelli insanımız var. Bu insanlarımız 20 dönüm arazi üzerinde olağanüstü imkanlarla donatılmış bir Yaşam Köye kuracağız.

Karadeniz Ereğli’de olmazsa olmazımız Ereğli’nin İl olmasıdır. Yarın buraya Sayın Cumhurbaşkanı gelecek te buraya müjde verecek ya. Bizim Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, İYİ Parti iktidarı ile burayı zaten İl yapacağının sözünü vermişti. Söz üstüne söze gerek yok. İYİ Parti’ye sahip çıkın. İYİ Parti bu memleketin umududur. İYİ Parti Türkülüğün ve İslam’ın yürüdüğü ana sağlam koldur.”

5 YILIĞINA GÖREV İSTEDİ

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, belediye başkanı olabilmek için halktan 5 yıl görev istediğini dile getirerek şunları kaydetti:

“Emin olun, Ereğli için en iyisini yapacağım. Bir kere olsun fırsat verin. Eğer eksik yaparsak bize bir tokat vurun denize atın. Ama eskileri canlandırmaya çalışmayalım. Bu şehri 5 yıl boyunca yöneten AK Parti’dir ve neler olduğunu hep beraber görüyoruz. 5 yıl geldi geçti ama şikayetleriniz katlana katlana çoğalmadı mı?  İYİ Parti Karadeniz Ereğli’de seçimi kazanacak ve vatandaşımız yeniden yüzü gülecek. Yeni bir sayfaya, yeni yüzlere, yeni bir pencereye ihtiyacımız var. Karadeniz Ereğli; biz sizinle beraber 5 yıl çalışmak için müsaade istiyoruz.

Konuşmaların ardından seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.




Bu sayfayı yazdır

18.03.2019 18:04:32

Bu haber 1110 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
20.03.2019 16:06:26
eğitimci diyor ki;

tarih cesurları yazar...bu bağlamda Ali Kaya'yı donanımlı ve dinamik buluyorum.oyumu da ona vereceğim.




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.097.459

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
548 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri