(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞAHİN'E SANATÇI DESTEĞİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 31 Mart mahalli İdareler (Yerel) seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e, sanatçı Tahsin Taşkın desteğe geldi.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş’un, mahallesi Kırmacı’nın Kemer mevkisinde ikincisini gerçekleştirdiği mitinge katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ile Belediye Başkan Adayı Şahin, davul-klarnet, meşale ve havai fişekler eşliğinde, alkışlarla karşılandı.

Sanatçı Taşkın, Şahin7e destek amacıyla geldiğini belirttiği konuşmasında, “hani bir deyim vardır: çiçekler çoktur ama gül başkadır. İnsanlar çoktur ama dost başkadır. Bütün ilçeler güzeldir ama Ereğli bir başkadır” sözleriyle kalabalık vatandaştan alkış aldı.

Konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ses tonu ile hitabını sürdüren ve bir miting konuşmasında Erdoğan’ın sözlerini, yine Cumhurbaşkanını taklit ederek aktarması önce şaşkınlık, ardından ise alkışlarla karşılandı.

GÜZEL MÜJDELERLE GELECEK

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oruç da, konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 8 aya aradan sonda ikinci kez Ereğli’ye geleceğini hatırlatarak şunları kaydetti:

“Bugün çok sıcaktı ve güzel bir gündü. Güne, çarşı merkezimizdeki esnaflarımızı ziyaret ederek başladık. Belediye başkan adayımız çok yoğun bir şekilde çalışıyor. İnşallah 19 Mart günü Sayın Cumhurbaşkanımız burada olacak. Niye geliyor biliyor muzunuz? 8 ay aradan sonra Ereğli’nin yapacağı çok iş olduğu için ve sizlerle buluşma da çok önemli olduğu için ama her şeyden önemlisi belediye başkan adayımıza destek olmak, projelerinin arkasında olduğunu belirtmek için geliyor. Güzel müjdeler ile gelecek. Bu buluşma önemli ama en önemlisi 31 Mart’ta belediye başkanlığı seçimlerimizde adayımıza büyük bir destek bekliyoruz.  Ereğli’nin üzerindeki bu gri tozu kaldırmamız gerekiyor. Buraların tozunu arttırmamız gerekiyor.”

SORUNLARA ANKET

Şahin ise ilçedeki sorunların tespiti için anket yaptırdıklarını, çıkan sonuçlar doğrultusunda yol haritası belirlediklerini anlatarak, şöyle dedi:

 İşsiz arkadaşlarımızın hala olduğunu ve esnaf arkadaşlarımızın sıkıntıları olduğunu tespit ettik. Arkasından otopark, yol ve ulaşım sorunlarının olduğunu gördük. Arkasından diğer sorunlar birbirini takip etmektedir. Bunları çözmek için genç, dinamik, arkasında siyasi güç olan ve kararlı bir ekip ile gece ve gündüz hiç durmadan günde 15 saat çalışarak sorunları çözebiliriz.”

Belediye Başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri anlatan Erol Şahin, kalabalıktan uzun süre alkış aldı.




Bu sayfayı yazdır

17.03.2019 13:14:21

Bu haber 1163 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
17.03.2019 16:16:52
Sosyal Demokrat diyor ki;

Sizce Butik Hastahanenin yeri alanın oldukça dar ve hava kalitesinin de oldukça kötü olduğu şehir merkezine mi yoksa daha çok park olanakları olan ve hava kalitesi çok daha iyi olan mevcut Endüstri Meslek Lisesi arazisine mi yapılmalıdır? Böylece halil Posbiyik tarafindan icat edilen'yeni belediye sarayı' takintisindan da kurtulmus olursunuz. Allah hepimize aklıyla mantığını ve vicdanını eş zamanlı kullanabilen insanlarla karşılaşmayı nasip etsin.




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.874

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
552 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri