(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BALI’DAN “GENÇ’ ZİYARETİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’i, Balı Mahallesindeki gençlerin ziyaret ettiği bildirildi.

Sosyal paylaşımdan yapılan yazılı açıklamaya göre, seçim bürosunda gerçekleşen ziyarette gençler, Şahin’e güvendiklerini ve 31 Mart Mahalli İdareler (Yerel) Seçimlerinde de oy vererek desteklediklerini ifade ettiler.

Şahin de, gençlerin ziyaret ve desteğinden memnuniyetini dile getirerek, şunları kaydetti:

“Sizin bana verdiğiniz rapordaki sorunların tamamına vakıfım. Bu sorunlar belediye için halledilemeyecek, çözülemeyecek sorunlar değil. Hiç merak etmeyin, göreve geldiğimizde bu sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmuş oluruz. Ereğlimizin ikinci sırada da esnafın ve sanayicinin sorunları, üçüncü sırada da otopark, trafik ve ulaşım soru geliyor. Sorunları öncelik sırasına göre çözüme kavuşturacağız. Stratejik olarak üzerinde en fazla duracağımız konu ise istihdam olacak. Bununla ilgilide hayata geçirilebilir gerçekçi projelerimiz hazır. Bunların hayata geçirilmesi için sizlerden, Ereğli halkından 31 Mart günü yetki istiyoruz.”

PROJELERİN ARKASINDA ‘CUMHURBAŞKANI’ DAMGASI!

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, ilçeyegelişinde ‘Ereğli’nin milletvekili benim’ diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini hatırlatarak, şöyle dedi:

“Cumhurbaşkanımız 19 Mart’ta, 8 ayda ikinci kez Ereğli’ye geliyor. Bu ziyaret bile kendisinin Ereğli’ye ne kadar önem verdiğini, Ereğli’yi ne kadar sevdiğini göstermektedir. Bizim Ereğli olarak bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım. Bu fırsatı kaçırmamamız lazım. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamamız lazım. 31 Mart’ta Ereğli’de ne kadar yüksek oy alırsak Cumhurbaşkanımızın karşısına o kadar daha başımız dik çıkarız ‘Sayın Cumhurbaşkanım biz gereğini yaptık’ deriz. Kendisi de Ereğli ne istiyorsa verecektir.”

Göreve geldiklerini gençlerle ilgili bir çalışma yaparken gençlerin fikirlerini, bir mahallede çalışma yapılacağı zamanda o mahalle halkının görüşlerini alarak işe başlayacaklarını dile getiren Şahin, “Biz her şeyi ben bilirim anlayışı ile Ereğli’yi yönetmeyeceğiz” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

14.03.2019 16:53:03

Bu haber 1251 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
15.03.2019 10:49:14
vatandaş diyor ki;

Hüseyin Uysal geliyor,bütün imkansılıklara ragmen..Ereglinin cocuguna oylar.. Her köşe başında resim çektiren Erol Şahinden Belediye başkanı kumaşı çıkmaz..
14.03.2019 22:11:59
Hakan Mert diyor ki;

‘Ereğli’nin milletvekili benim’ diyen Sayın Cumhurbaşkanı kendi partisinin yönetiminde olan Ereğli belediyesine hangi destekleri sağladı? Geçen sefer geldiğinde de söz vermişti tershaneler açılacak, istihdam yaratılacak demişti ne oldu? Kılıçtaroğlu mu engelledi? Şimdi aynı vaatler için mi gelecek? vaatlerine Kim inanacak? Partinizin yönetiminde olan belediye neredeyse 100 m asfalt dökemedi. Ereğli yi bir kaç mütehaiti memnun etmek için imar çöplüğüne çeviren ve her şeyi bilen hanım belediye başkan yardımcınız nerede? Belediye yi aldığınız gün başlayacağınız Kent meydanınız nerede? Cumhurbaşkanının karşısına başı dik çıkmak oy oranına mı bağlı? Belediye ödeneklerini Cumhurbaşkanı mı belirliyor. Seçimi diğer partiler alırsa Ereğli ödenek alamayacak mı? Ereğli Milletvekili olduğunu iddia eden Sayın Cumhurbaşkanımıza bir sorun bakalım 5 seneden beri nerenin milletvekilliğini yapıyordu?




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.352

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri