(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEKİN’İN, KADINLARA SÖZÜ…

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçede Kadın ve Çocuk Evi Projesini hayata geçireceğini bildirdi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde partisi CHP’den tekrar Belediye Başkan Adayı gösterilen Nuri Tekin, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, kadının yaşama, sosyal ve istihdam haklarına saygı duyduklarını belirtti.

Bu kapsamda hizmet ve projelerinde kadına öncelik verdiklerini anlatan Takin, şunları kaydetti:

“İlçemizde zor durumda kalmış kadınların çocuklarıyla birlikte yaşadıkları sıkıntıları hafifletmek, sosyal yönlerini ortaya çıkarmak amacıyla Kadın ve Çocuk Evi Projesini hayata geçiriyoruz. Kadın ve Çocuk Konuk Evi projemizin, yardıma ihtiyaç duyan tüm kadınlarımıza bir dayanak olmasını hedefliyoruz. İlçemizde yaşayan kadınlarımızın sıkıntılı ve zor günlerinde bu dönemlerini atlayabilecekleri, ihtiyaç duydukları her konuda yönlendirilebilecekleri bir merkez haline gelecek.

 Konuk Evinde, her türlü konfora sahip odaların yanı sıra, mutfak, oturma salonu, televizyon ve çocuk oyun odaları yer alacak. Ayrıca Kadın ve Çocuk Evi Projemizin hemen yanında yine kadın ve çocuklarımız için sosyal tesisimiz hizmet verecek.”

CHP Belediye başkan Adayı Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Yeni mahalle mevkisindeki 213 Ada, 2. Parsel’de oluşturacakları projenin toplamda 560 metrekare inşaat alanına kurulacağını kaydetti.




Bu sayfayı yazdır

14.03.2019 15:33:42

Bu haber 1176 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 39 kişi online
Toplam ziyaret : 76.045.685

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
816 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri