(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ARTIK TORUNLARI SAYACAK!

EREĞLİ

Eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ile Saniye Erdoğan’ın çocukları Furkan, (Merhum) Feridun Kandemir ile Fatma Kandemir’in kızı Nilüfer ile evlilik yaşamını birleştirdi.

Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’in Erdemir Salonu’ndaki etkinlikte, genç çift aşlıklar arasında salona girdi.

ERDOĞAN: 4 KIZIM, 4 OĞLUM OLDU!

Kur’an okunan ve dua edilen düğün merasiminde davetlilere hitaben konuşan eski AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, davete katılanlara teşekkür ederek, şöyle dedi:

“4 evladım vardı, Allah nasip etti bu vesilerle Allah bana 4 evlat daha verdi. 2 oğlumuz vardı, 2 oğlumuz daha oldu. 2 kızımız vardı, 2 kızımız daha oldu. Bana ‘Devamı var mı?’ diye soruyorlar. Sırada torunlar var, onlar da arkadan geliyorlar. İnşallah güzel günler devam edecek. Bu salonda beni ve ailelerimizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Cumartesi de Ankara’da gerçekleştireceğimiz düğünümüze bekliyorum. Çocuklarımızın İnşallah bantları, nasipleri açık olsun, birbirlerini sevsinler, saysınlar. Bir birinizi her zaman tamamlayın evlatlarım.”

Gelinin ağabeyi Hakan Kandemir’de, Nilüfer ile Furkan’a ömür boyu mutluluklar diledi.

ÖNCE KESTİLER, SONRA YEDİLER

Genç çiftin pasta keserek, bir birlerine ikramda bulundukları gecede, davetlilerle hatıra fotoğrafları çektirildi.

Düğün etkinliğine, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Asım Tazegül, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras, İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Eski milletvekillerinden Ali Uzun, Faruk Çaturoğlu, Hüseyin Özbakır, Özcan Ulupınar, AK parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, CHP Adayı Halil Posbıyık, AK Parti Alaplı Belediye başkan Adayı Celil Uzun, Ereğli Ticaret ve sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, Ereğli TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, bazı AK partili belediye Meclis Üyeleri,  Müstakil İşadamları Derneği Ereğli Şube Başkanı Abdulkadir Çınar, İttifak Metal Genel Müdürü Tarık Babaoğlu, Marka Çelik Genel Müdürü Emre Darçın, Erdoüğan Metal Genel Müdürü Harun Erdoğan, Erdoğan Grubu firmalarının Mali Müşaviri İbrahim Yücel, Erdoğan Metal Danışmanı Emrullah Çayır, Erdoğan'ın şirketlerinin yöneticileri, İş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.




Bu sayfayı yazdır

7.03.2019 14:55:51

Bu haber 2715 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.113.920

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri