(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TSO'LARDA İŞLEM TAMAM

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ve Alaplı İlçelerindeki Ticaret ve Sanayi Odaları bünyesinde oluşturulan “Genç Girişimciler Zonguldak İl İcra Kurulu Üyeliği seçimleri yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli TSO’da yapılan seçimlerde, Latifoğlu Turizm Şirketi Genel Müdürü Tarık Latif, Ahmet Yahyaoğlu ve Selman Demirbaş, İl İcra Kurulu’na seçilen isimler oldular.

Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Üyeliğine ise Ayşegül Savaş Likoğlu ile Pınar Yazıcı seçildiler.

ALAPLI’DAKİ SEÇİMLER

Diğer yandan, Alaplı TSO’dan yapılan açıklamaya göre, Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına getirilen Nilay Yıldız Pertev Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına Getirilen Tolga Türkoğlu ve birlikte Kadın Girişimciler Kurul Üyeleri Şaziye Demirkol,Genç Girişimciler Kurul Üyeleri Mehmet Fatih Uludağ,Gürkan Yazıcı,Haluk Atlayı kabul etti. Ocak Oda bünyesinde kurulan Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının ilçeye için hayırlı olmasını diledi. Ocak ,Alaplı TSO olarak Kadın ve Genç Girişimciler kurullarınca yapacakları çalışmalarda Alaplı’nın ekonomik ve sosyoekonomik yapısına hep birlikte güzel çalışmalar yaparak katkıda bulunacaklarına inandıklarını kaydetti.

Diğer ilçelerdeki TSO’larda da yapılan seçimler sonucu 15 üyeden oluşan İl İcra Kurulu üyeleri kendi aralarında yapacakları toplantı ile görev bölümü yapacaklar.




Bu sayfayı yazdır

2.03.2019 15:35:37

Bu haber 2326 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.092.645

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
202 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
544 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1466 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri