(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZONGULDAK YAPICI İÇİN...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, CHP Belediye Başkan Adayı Burak Emrah Yapıcı, Belediye başkanı seçilmesi halinde beldeye ambulans sözü aldıklarını bildirdi.

Yapıcı’nın, beldedeki seçim bürosu açılışında partililerin büyük desteği olduğu görüldü.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras, İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Asım Tazegül, CHP Gülüç Belde Başkanı Halil Demirer, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, CHP ve İYİ Parti yöneticileri, belde başkanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Yapıcı, projelerini anlattı.

Yapıcı, açılışta yaptığı konuşmada, Ankara’da çeşitli temaslarda bulunduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

“Sayın CHP Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmemde, beldemiz için son derece önemli mesajlar aldım. Sayın Genel Başkanlar, belde halkımıza selamlarını iletmemi istediler. Beldemize bir ambulans alacağımızı buradan söylüyorum, Ayrıca, Gülüç’te kadınlarımıza yönelik kuracağımız atölyelerde hem evlerine ekonomik destek, hem de istihdama katkı sağlamış olacağız. Halkımızın vereceği oylarla belediye başkanı seçilmem halinde, Gülüç’ün kronikleşmiş sorunlarını çözeceğim.”

Posbıyık da, belediye başkanlığını kazanması halinde Ereğli’de ne olacaksa Gülüç’te de olacağını ileri sürerek, Emrah kardeşimiz ile Gülüç iyi olacak, güzel olacak. Cunhuriyet'in, Atatürkçülüğün ilkeleri doğrultusunda dertlere derman olacak" dedi.

Güney’in, 7 gün 24 saat Gülüç'ün hizmetinde olduklarını ve CHP'nin bayrağını Gülüç'e asacaklarını ifade ettiği konuşmasının ardından konuşan Yavuzyılmaz ise "Bir yanda tecrübe, bir yanda gençlik” diyerek Posbıyık ile Yapıcı’yı işaret etti.




Bu sayfayı yazdır

1.03.2019 21:11:41

Bu haber 1729 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (5)
03.03.2019 01:24:04
ömer diyor ki;

ne ereğlide ne gülüçte chp seçim alamayacak.hele mevcut başkanı kötüleyerek hiç alamaz.ereğlidede halil posbıyık seçim alamayacak.çünkü halil beyin ben siyasi yaşamını bitirdiğine inanıyorum.tecrübeli olmak herşey değildir.
02.03.2019 11:01:11
Vatandaş diyor ki;

Bence boşuna
02.03.2019 00:39:34
Gulüc diyor ki;

Benbir chpli olarak adamligi oretecemsize posbiyik haric
01.03.2019 21:55:35
Ergün diyor ki;

Ereğli'de adam yok diyorlar. Ereğli'nin kurtuluşu siyaseten vadesini tamamlamış bir kişiye bağlıysa biz bu şehri kapatalım. Posbıyık gelirse bundan sonra yapacağı festivaller-festivale Tarkan'ı getirme-sahille uğraşıp durur.Bu son dönemde Ereğli'de ak parti'li dönemidi'de gördük uysalı'da gördük.Ereğli'de adam var aslında.Yeter artık gençlerin önünü açın.Dsp'li genç aday Ereğli'nin Ali Koç'u Burak Müftüoğlunun belediye meclis üye listesi gerçek sosyal demokrat bir liste.Posbıyık'ın chp meclis üyesi listesinde ak parti'den ve mhp'den gelen adamlar var.mhp'den iyi parti'ye iyi parti'den chp'ye geçenler her gittiği yerde ve partide koltuk için olay çıkartıp hep ben diyenler var.mhp'deki genç isim talat şeker tam bir lider.oda iyi genç bir aday.talat şeker koltuk için oradan oraya gitmedi.bir çizgisi vardı ve o çizgiden gidiyor.posbıyık'a yaptığı meclis üye listesi kaybettirecek.
01.03.2019 21:41:44
Ahmet Çakıroğlu diyor ki;

Belediye meclis üyeliği listesinde ilçe yönetiminden istifa etmemiş 3 isimden önce posbıyıkın meclis listesini beğenmediydim.meclis üye listesi iç açıcı değildi.meclis adaylarına olmasada belediye başkanlığında oy atacaktım.o istifa etmeyen 3 ismin yerine gelenlerden ak partili müteahhit meclis üyesi eyüp karaarslan'ın ak partili oğlu emrah'ın aday yapıldığı görünce başkanlıktada posbıyık'a oy atmaktan vazgeçtim.halk tepkili.sokaktaki adam martın sonu hüsran diyor.sokaktaki vatandaş posbıyık için''baba seçimi kazanmak istemiyor.''diyor.şahit oluyoruzki bu seçimdede belediyeyi kendi elleriyle başkasına verecek.martın sonu hüsran.geçmiş olsun.




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.036.940

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri