(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU KEZ ANADOLU'DA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in, seçim çalışmalarını ziyaretlerle sürdürdüğü bildirildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre Şahin, eşi Feyzan Şahin ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte ilçedeki Özel Anadolu Hastanesinde ziyaretlerde bulundu.

Hastaları ziyaret ederek karanfil hediye eden Şahin acil şifa dileklerini iletirken, hastane idaresiyle de görüşerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Şahin, daha sonra Karadeniz Ereğlililer Derneği’ni ziyaretinde, dernek başkanı Bilgin Güven ve yönetimiyle görüştü.

Güven ile yönetimin yakın ilgi gösterdiği Şahin, burada yaptığı konuşmada, ismini ilçeden alan derneğe yakışır bir lokale ihtiyaç olduğunu belirterek, “İnşallah bunu yapmak bize nasip olur” dedi.

Ereğli belediye Başkanlığına seçilmesi halinde, hayata geçirecekleri projelerden bazılarını da anlatan Erol Şahin, en önemli projelerinin istihdama yönelik olan ekonomi ağırlıklı projeler olduğunu dile getirdi.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerden sonra Ereğli’nin hak ettiği yere geleceğini ve bundan hiç kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Dernek Başkanı Güven’de Ereğli’nin hak ettiği yere gelmesi için dernek olarak üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını ve kuruluş amaçlarının da bu olduğunu belirterek Şahin’e çalışmalarında başarılar diledi.




Bu sayfayı yazdır

1.03.2019 13:51:10

Bu haber 959 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
02.03.2019 00:26:03
özçelik diyor ki;

ak parti seçimi nasıl alacak burada çok merak ediyorum.cumhur ittifakının tüm partileri aday çıkardı ereğlide.mhp ve bbp yi toplayın en az yüzde 13-15 oy alır.akp alsa yüzde 35 geriye yüzde 50 kalır bunun yüzde 40 ını chp alsa seçim kaybedildi.matematik hesap ortadayken cumhur ittifakı partileri niye bir araya gelmiyor bunu anlamıyorum ? bu seçim bu koşullarda kesinlikle kazanılamaz.erol bey gerçekler bunlar.halbuki bir hesap yapsanız bunu sizde yapabilirsiniz..heryerde olan ittifak burda niye olmadı.




Şu anda 27 kişi online
Toplam ziyaret : 76.105.755

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
226 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri