(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UYSAL, TALEBİNİ DİLE GETİRDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Karadeniz Ereğli Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ettiği bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Uysal, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel’i ziyaretinde yaptığı konuşmada, insanların farklı düşüncelere sahip olabileceklerini belirterek, “farklı siyasi partilere gönül verebilirsiniz. Ancak bu bir yerel seçim. İnancım odur ki, bu düşünceden hareketle Büyük Birlik Partisi’ne bana ve yol arkadaşım olan meclis üyelerime destek olacaksınız” dedi.

Uysal’ın, üzerinde belediye logosu bulunan duvar saati hediye ettiği Tezel de, görev süresince yaptığı çalışmaların bilindiğini ifade ettiği Uysal’a başarı dileğinde bulundu.

GAZİLERDEN SICAK KARŞILAMA

Uysal, ziyaret ettiği dernek’te Gazilerin gösterdiği ilgi ve samimiyetten memnunluk duyduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

“Gaziler konusundaki hassasiyetimiz sadece Ereğli’de değil ülke genelinde olması gerekir. Ereğli’de sadece gazilere değil, şehit ailelerine, maden şehitlerine, Türk Kızılayı’na ve LÖSEV’e yer tahsis ederek sahip çıktık. Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimizin duaları bize yeter” diye konuştu.

BBP Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal’ın ziyaretlerinde, eşi Sevim Uysal, BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik ve partinin Belediye Meclis Üyesi adayları hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

27.02.2019 18:50:21

Bu haber 1242 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.079.604

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
179 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri