(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PROTOKOL ZİYARETLERİNDEYDİLER...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya’nın , bazı ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaya ve beraberindekiler, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası (BKDTO) Bölge Başkanı İrfan Erdem'i ziyaret etti.

Kaya, ziyaretlere ilişkin açıklamasında şunları kaydetti:

"Sayın Kaymakamımızı ziyaretimizde; amacımızın ilçemizi daha iyi noktalara taşımak sorunları birlik ve bütünlük içerisinde çözüme kavuşturmak olduğunu dile getirdik. Ziyaretimiz oldukça verimli geçti. Uysal'ı ziyaretimizde de seçimlerin ettik ve sürecin ilçemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunduk. Türk Metal Şube Başkanı Ercan ve şube yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) ile devam eden toplu sözleşme sürecinde, Erdemir işçisi ve sendikanın her zaman yanında olduğumuzu dile getirdik. Erdemir, ülkemizin gözbebeğidir. Ercan ve şube yöneticilerine gösterdikleri yakın ilgiden ötürü teşekkür ediyoruz. Bölgemizin önemli işadamlarından BKDTO Başkanı Erdem ziyaretimizde ise bölgemizde istihdamın arttırılması, tersanecilerin sorunlarının ortadan kaldırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunduk, hedeflerimiz ve çalışmalarımız olacağını dile getirdik.

Karadeniz Ereğli’de değişim şart ve bu değişim İYİ Parti ile birlik ve bütünlük içerisinde gerçekleştireceğiz. Ereğli'nin ‘iyi olmaya’, sorunları ‘iyi bir şekilde’ çözüme kavuşturmaya ihtiyacı var. Biz bu yola, bunları başaracağımıza yürekten inandığımız için ekip arkadaşlarımız ile birlikte çıktık."

Ziyaretlerde, Sendikanın icra kurulu, iş yerleri temsilcileri, İYİ Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Asım Tazegül, Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, bazı meclis üyelerdi ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

27.02.2019 00:08:14

Bu haber 1483 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.046.575

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
817 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri