(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SUDAN PARA AKACAK!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, su sporu tesisleri yapacaklarını ve bu dalda uluslar arası organizasyonlar düzenleyeceklerini bildirdi.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre Şahin, Türkiye Sualtı Sporları Federasyon (TSSF) Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen’in kendisin ziyaretinde yaptığı konuşmada, bu yöndeki organizasyonların aynı zamanda ilçedeki esnafın da yüzünü güldüreceğini savundu.

İlçede su sporlarına ilgiyi artırmaya yönelik her adımı destekleyeceklerini ifade eden Şahin, “Bu konuda sizlerle istişarelerimizin devamı olacaktır. Yüzme havuzu projemiz ile gençlerimizin ve Ereğli halkının sosyal faaliyetlerde bulunmasını sağlayacağız. Sizlerin de bu konuda desteğini görmek beni çok mutlu etti” dedi.

 ÖZEN’DEN TAM DESTEK

Federasyon Başkanı Özen de, Şahin’in su sporlarına yönelik projelerini memnunlukla karşıladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

Bizler, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı olarak sizi görmek istiyoruz. Bu konuda da Ereğli halkının da sizleri destekleyeceğine inanıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz açıklamalarda her kesimi memnun edecek söylemlerde bulunduğunu okuduk, öğrendik. Bizler de Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu olarak projelerinizde desteklerde bulunacağız. Bu projeler Ereğli’nin gençlerinin ufkunu açacak, esnafımıza katkı sağlayacak, yeni iş alanları oluşturacak projeler. Bizlerde gerek havuz alanlarının doğru yapımı, gerek su altı sporları gerekse Uluslararası yarışmaları şehrimize getirerek sizlere destek vereceğiz. Şimdiden hayırlı olsun.”

TSSF Kocaeli İl Temsilcisi Celal Kavaz’in da yer aldığı ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve  ilçedeki su sporları ile uğraşan bir grup sporcu hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

25.02.2019 11:36:25

Bu haber 1113 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
26.02.2019 11:21:07
Sezai Çimenoğlu diyor ki;

Ereğli de TSF üyesi ve tüm yarışlara katılarak Türkiye üçüncüsü olan ve milli takıma 3 sporcu hakkı kazanan tek kulüp EREĞLİ YELKEN İHTİSAS K ulübüdür. Sayın federasyon başkanım bir gurup sporcu derken kulubü lisanslı sporcularını unuttu herhalde yıllardır Ereğli ye yarış istiyoruz sayın federasyon bşk samimiyse MUDANYA Yarışların Ereğli kandilli merasına alsın.
25.02.2019 20:33:00
ASIM CAKIR diyor ki;

YENI CEZA EVI-5 FAKULTE-SU SPORLARI- ATISLAR IYI GIDIYOR ADAMA ILE MAL BITMEZ




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.092.509

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
202 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
544 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1466 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri