(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“EREĞLİ ÇOCUĞU”NDAN EREĞLİ’YE…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, “Ereğli’nin çocuğunu ve insanını kimsenin korkutmasına, ezmesine, insan yerine koymamasına asla izin vermeyeceğim” dedi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, Kepez Mahallesinde, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’in katılımıyla gerçekleştirilen partisinin seçim bürosu açılışında gelişinde, davul-zurna, havai fişek gösterileri ve yoğun alkışlarla karşılandı.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’un da yer aldığı toplantıda vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve gösterdikler ilgiye teşekkür eden Şahin, burada yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:
“Kepezliler şunu bilsin ki, inşallah belediye meclisimizde birbirinden değerli arkadaşlar Kepez’i temsil edecekler. Kepez, hak ettiği yere mutlaka gelecektir. Ereğli’nin sorunlarının çözüme ihtiyacı var. Kavgaya, kaosa ihtiyacı yok. Hiç kimse korkmasın, Allah’ın izniyle bu kardeşiniz Ereğli’ye de Ereğli insanına da sahip çıkacak. Rahmetli kayınpederim Kepezli. Yani bir tarafımız Kepez’e dayanıyor. Bunun hatırası için rahmetli amcamız adına Kepez’e bir okul yaptırmak nasip oldu. Hazan Şahin Ana Okulunu Kepez’e yaptırmak, Kepez’e olan yakınlığımızın bir göstergesidir. İnşallah bu devam edecektir.”

ESKİLER SİYASET DIŞI KALMALI
Yeminli Mali Müşavir olması dolayısıyla yönetmeyi iyi bildiğini anlatan Şahin, gÖreve seçilmesi halinde 9 gün içinde ilçeyi şaha kaldıracağının görüleceğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’un, bunu bildiği için kendisini aday olarak Ereğli halkına emanet ettiğini söyledi.
Önceki belediye başkanlarını kastederek, artık siyaset dışı kalmaları, ‘ağabeylik’ yapmaları gerektiğini savunan Şahin, “Artık Ereğli’yi bilenler yönetmeli. Biz onları başımızın tacı yapacağız” dişe konuştu.
Şahin, göreve seçildiği taktirde festival yapacağını, Ereğli’ye istihdam konusunda yatırım yapılmasını sağlayacağını, üniversite öğrenci sayısının artmasına destek olacağını, iktidar partisinin gücü ile ilçede çözülmeyecek sorun bırakmayacağını, vatandaşların dertlerine ortak olacağını, okullarda ücretsiz kitaplara, ücretsiz kırtasiyeyi ekleyeceğini ifade ederek, “Hesap sormak, kin gütmek için gelmiyorum. Kardeşlik için, sevgi için geliyorum.
Size, Ereğli’nin çocuğuna, Erol Şahin’e sahip çıktık Allah razı olsun ondan dedirttirmek bizim boynumuzun borcu olsun. Ereğli’nin çocuğunu ve insanını kimsenin korkutmasına, ezmesine, insan yerine koymamasına asla izin vermeyeceğim. Her hafta sonu kültür turlarını başlatacağız inşallah. Hanımlarımızı, kardeşlerimizi, gençlerimizi Anıtkabir’e, Çanakkale’ye, Eyüp Sultana, Mevlana’ya, Uludağ’a, Hacı Bektaş’a, Safranbolu’ya, Abant’a götürmek bu kardeşinizin boynunun borcudur.”

TÜRKMEN: ŞAHİN’İN SÖZLERİNİN ARKASINDAYIZ
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in her sözünün ve projesinin arkasında iktidar ve milletvekilleri olarak arkasında durduklarını ve altına imza attıklarını dile getirerek, “Ereğli, sosyal, ekonomik ve coğrafi anlamda çok büyük bir ilçemizdir. İlçeye mutlaka bir devlet üniversitesi kazandırılması gerekir” diye konuştu.
Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ise Ereğli merkezinde yaşayan Ormanlılı hemşerilerine seslenerek Erol Şahin’e sahip çıkıp, destek vermelerini istedi.
Şahin programın ardından 14 Şubat sevgililer günü nedeniyle önce eşi Feyzan Şahin’e daha sonrada salonda bulunan Kepezli kadınlara karanfiller vererek sevgililer günlerini tebrik etti.




Bu sayfayı yazdır

15.02.2019 17:12:55

Bu haber 973 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
15.02.2019 21:56:16
cumalı diyor ki;

erol bey iyi güzel adamsın dürüstsün çalışkansın ama ereğlide bazı çevreleri yanına almalısın.10 tane oyu olmayan kişileri etrafından uzak tut.bu ilçede 31 mahalle var her mahallede çevresi geniş,oy potansiyeli olan kişiler var.kepezde aydın karadağ,çaylıoğlu grubundan erol çivici,bölücek tarafnıdan reşat latif,elmatepe tarafından ayhan atay gibi oy getirisi olacak kişileri tek tek ziyaret et,desteklerini al gerekirse bu kişileri meclisine al.kepezde aydın karadağ ve grubu olmadan hiçbir parti başarılı olamaz.bu denklemleri iyi kur erol başkanım..insanları istemeselerde posbıyığa yöneltme.danışmanların bu konuda uyanık olsun.sadece teşkilat oyları yetmezzzzz...




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.093.833

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
209 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
547 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1468 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri