(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UZUN: ALAPLI'YA HİZMET YAPTIK

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Celil Uzun, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in, ilçeyi ‘algı operasyonu ile yönettiğini’ ileri sürdü.
Uzun, partisinin seçim bürosunda yaptığı konuşmada, Tekin’in telaş içinde olduğunu, bir cümle söylediklerinde ise “Alaplı’nın huzurunu kaçırmayın” söyleminde bulunduğunu hatırlattı.
Bu durumun kendilerini üzdüğünü anlatan Uzun, şunları kaydetti:
“Şu ana kadar Alaplı'yı algı ile yönettiği için biz bir cümle söylediğimizde Alaplı'nın huzurunu kaçırmayın diye bir hava oluşturmaya çalışarak, taraftarlarını ümitlendiriyorlar. Belediye Başkanımızda bir telaş var. Hatta bugün öğreniyorum ki, bazı arkadaşlarımızın dostlarımızın ellerini sıkmıyor, bir yandan da Alaplı'da birlik beraberlikten bahsediyor. Bunlar bizi üzüyor. Seçim döneminde kimseyi karalamaya yönelik konuşmamız olmadığı gibi, sözlerimize de dikkat ediyoruz. Hatta konuşacak cümleleri özelikle seçiyoruz. Sayın Belediye Başkanımızın yapmış olduğu konuşmalar aslında bizi üzüyor. Başkan alışmış; ne yaparsa yapsın. karşısında muhalefet olmadığı için, bu düzen bu böyle gideceğini zannederek, bu seçimde algı operasyonunu yapıyor.

ALAPLI GİRİŞ YOLU NEDEN KAPANDI?
Değerli Başkanım, Karayolun benim zamanımda kapandı söylüyor. Bu gerçek değil. Benim Başkanlığım döneminde tüneller ve köprünün temel atılmasında bulundum. İl Başkanlığım dönemi orada bittikten sonra açılışlarda İl Başkanı değilim, onu öncelikle düzeltelim. Alaplı giriş yolunun resmi yoldan kapanmasına sebep veren Belediyedir. Ercan Candan (Eski AK Parti Zonguldak Milletvekili) döneminde gayri resmi de olsa bir şekilde Karayolların vasıtasıyla açmaya çalışıyordu. Ama sayın başkan, resmi yazıyı gönderince Karayollarından gelen mühendislerimiz buranın kesinlikle açılamayacağını rapor verdi. Bundan dolayı Ercan Candan'ın ‘Belediye başkanı kendi ayağına kurşun sıktı’ diye bir demeci vardı. Evet en büyük ihanet o dönem içerisinde bence o yazdığı yazıyla Alaplı'ya yapmış oldu. Tabi bunun üzerinde ezikliği olduğu için sağa sola saldırıyor, bizi de üzüyor.”

ALAPLI’YA YATIRIMLAR GELDİ
AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun, İl Başkanlığı döneminde Alaplı’ya önemli yatırımlar geldiğini savunduğu konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Hizmetler yapılmamış diyor. Başkanın hafıza sorunu var galiba, hafızasını tazelemesini istiyorum. Benim İl Başkanlığım dönemimde, Belediye :aşkanı olan Faruk (Çaturoğlu) ile Adliye Sarayından Hükümet Konağından , Hastanemize, Doğal Gaz yapımına, Sahil yapım dolgusuna, Belediyenin pazar yerine; her hizmeti biz Faruk ile) birlikte yaptık. Neden yaptık? iktidar partisinin Belediyesi vardı, İktidar Partisin İl Başkanı vardı. Bunu bile görmemezlikten geliyor. Olmayanları da o yapmış gibi gösteriyor. Bunlar artık komik duruma düşüyor. Başkanın ‘seçimi kaybedeceği konusunda’ korkusu var. Onun için bir şey söyleyemiyorum. Ben asıl bir noktada destek olmamızı istiyorum ama başkanım, bu şekilde maalesef propaganda içerisinde geziyor ve dolaşıyor ama vatandaşımız artık buna inanmıyor.”

15 TEMMUZ MESELESİ
Uzun, Belediye başkanı Tekin’in 15 Temmuz’a ilişkin açıklamalarını da yorumlayarak, şöyle dedi:
“Ben, ‘15 Temmuz gecesi nerede?’ diye sormuştum. Hiç ses yokken, ‘Ben Kaymakam vasıtasıyla Emniyet Müdürlüğü gittim sabah dörde kadar orada oturdum’ dedi. Başkanım zaten ben sana bunu söylettirmek için uğraştım. Neden sen Alaplı halkın arasında değildin, siz oraya gittiniz Pozisyon almaya çalışıyordunuz, seyrediyordunuz Genel Başkanınız gibi eğer pozisyona göre sokağa çıkacaktınız. Ama sizin derdinizi gayet çok iyi biliyoruz. Peki ondan sonra 2 gün içerisinde neredeydiniz? bu iki gün içerisinde hiç bir yerde değildiniz. Onun için lütfen Alaplı Halkına doğru bilgiler veriniz. Biz sizin orada maksadınızı ne olduğu gayet iyi biliyoruz. Başkanımız bu şekilde hareketleriyle sanki Alaplı'nın sahibi oymuş gibi hareketlerin artık geçerli olmadığı için biz bunları ortaya koyarak söylüyoruz.

ÜST ÜSTE GÜREŞ AĞASI OLDUM
Celil Uzun, binnr güreşçinin ilçeye gelerek Belediye başkanı Nuri tekin7e destek vermesini de eleştirerek, “bu güreşçi Arkadaşımız sadece Alaplı'ya güreşlerde gelen Alaplı Güreşlerini Organizasyonda bulunan bir arkadaşımız. Kendisini uyarıyorum, sayın güreşçi arkadaşım; sen Alaplı'da güreşleri bitiren adama nasıl ve neye göre destek veriyorsun? Alaplı'da Güreşlerin yapılmamasını sağlayan bu Belediye Başkanı değil ?mi, Güreşlerde üç dönem kendi cebimden üst üste güreş ağalığı yaptım” diye konuşdu.
AK Parti Alaplı Belediye başkan Adayı Celil Uzun, yaptığı açıklamaları ilçe halkının bir kere daha düşünmesini istediğini, algı operasyonuna son verilmesi gerektiğini ve Alaplı halkının, kendi çalışmalarını takip ederek, projelerini dinlemeleri gerektiğini sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

15.02.2019 09:31:23

Bu haber 1129 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 1 kişi online
Toplam ziyaret : 75.740.645

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
398 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri