(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

O ZAMAN NEDEN YAPMADINIZ?

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi belediye Başkanı Nuri Tekin, muhtarlardan gelen talepleri köy/mahalle ayrımı yapmadan en kısa sürede yerine getirdiklerini bildirdi.

Tekin, tekrar partisi CHP’den Belediye Başkan Adayı gösterildiği Mahalli İdareler (Yerel) Seçimleri çalışmaların kapsamında ziyaret ettiği Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal’ı ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada, görev süresinde ‘herkesin belediye başkanı’ anlayışı ile hizmet ettiğini belirten Nuri Tekin, şunları kaydetti:

“Biz Alaplı merkez ve köyler diye hiçbir zaman ayrım yapmadık. Muhtarlarımızdan gelen her türlü talebi isteği anında değerlendirerek yapmaya çalıştık. Hiçbir muhtarımızdan ücret talep etmedik. İtfaiye aracı istediler verdik, kepçe iş makinesi istediler verdik, kanalizasyon aracı istediler gönderdik. Cenaze hizmetlerimiz köylerimize ücretsiz yaptık. Hizmeti köylerimize anında ulaştırmaya çalıştık. Köylere Devlet tarafından parke verildi. Kumunu biz Alaplı Belediyesi olarak verdik. Alaplı bir bütündür. Muhtarlarımızın bu zamana kadar hep yanlarında olduk. Siyasi ayrım yapmadan tüm köylerimize hizmet etmeye çalıştık. Ben Alaplı’da herkesin Belediye başkanıyım. Bundan sonrada aynı şekilde köylerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

UZUN’A ATIFTA BULUNDU

Alaplı Belediye Başkanı ve CHP belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, 2014’de seçildiği belediye başkanlığı sonrası bir işçinin dahi ekmeği ile oynamadığını, zam yaptığını ve maaşylarını gününde ödediğini  hatırlattığı konuşmasında, AK Parti Belediye Başkan Adayı Celil Uzun’un, “Devlet Yatırımlarını Alaplı’ya yağdıracağız” şeklindeki söylemlerine atıfta bulunarak, şöyle dedi:

“FarukÇaturoğlu, Ekrem Yazıcı ve Nevzat Çimenoğlu döneminde bu Devlet yaptırımları neden Alaplı’ya gelmedi? Şimdi biri çıkmış aday olunca ‘Devlet yatırımlarını Alaplıya yağdıracağız’ diyor. Peki o zaman Alaplı yokmuydu? AK Parti yokmuydu? Her şeye yetkin vardı. Niye yapmadın. Sen İl başkanıydın, eniştende Bakandı. Şimdi çıkmış ‘yolu açacağım’ diyor. Senin İl Başkanlığı döneminde bu ilçe giriş kapanmadı mı? Köprüyü ‘ben yaptım’ diyorsun. Niye ilçe girişini kapanmasını izin verdin. Ben o ilçe girişini açmak için çok uğraştım. Siyaseten açtırmadılar. Alaplı’yı maden çok seviyorsun, neden o zaman yapmadın. Neden hastaneyi yaptırmadın? Orman İşletmesini orayı ilk açıklamasında ‘Belediye Başkanı olduğum gün satacağım’ diyor, ondan sonra lafı değiştiriyor ‘ben oraya öğretmen evi yapacağım, yaşlılar evi yapacağım’ demeye başlıyor. Orman İşletmesini olduğu alanı neden Faruk Çaturoğlu Belediye başkanı döneminde almadın? O zaman sen İl Başkanıydın. Eniştesi de Orman Bakanıydı. Çaturoğlu burayı istemişti. Kimse kimseyi kandırmasın. Kimse Alaplımızın huzurun bozmaya çalışmasın. Biz’ tek sevdamız Alaplı’ dedik. Sevdamıza gece gündüz hizmet ediyoruz. Biz hep insanların içindeyiz. Alaplımıza seçim zamanı uğramadık. Biz hep buradayız.”

Tekin’in ziyaretine Gümeli Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı Ahmet Saydam, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Belediye ve il genel meclis üyeleri partililer ve vatandaşlar katıldı.




Bu sayfayı yazdır

14.02.2019 17:34:22

Bu haber 1023 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 76.001.194

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
790 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
302 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1423 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri