(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DURMAK YOK...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti belediye Başkan Adayı Erol Şahin, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde olumlu dönüşler aldığını bildirdi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre Şahin, ilçedeki tüm esnafları gezerek, görüşmeler yapacağını belirtti.
31 Mart Mahalli İdareler (Yerel) Seçim çalışmalarını İbrahim Efe caddesindeki esnaf ziyaretleriyle sürdüren Erol Şahin, şunları kaydetti:

CUMHURBAŞKANIMIZIN GÖZÜ EREĞLİ’NİN ÜZERİNDE
“Cumhurbaşkanımız, yani Ereğli Milletvekilimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gözü kulağı Ereğli’de. Kendisi Ereğli’ye özel bir ilgi gösteriyor. Bu nedenle ki bizim halka anlattığımız projelerin tamamının arkasında Cumhurbaşkanımızın imzası vardır. Seçimlerinden sonra ilk etapta esnafa ekonomik hareketlilik sağlayacak projeleri hayata geçirmeye başlayacağız. Zire, mesleğim gereği esnafımızın sıkıntılarını çok iyi biliyorum.

ÜNİVERSİTE-EKONOMİ
İlçedeki üniversite öğrenci sayısını 10 bine çıkaracak çalışmaları yapıp mevcut belediye binasını da fakülteye tahsis edeceğiz. Bu vesileyle çarşı merkezindeki esnafımızda da hareketlilik sağlayacağız. İlk günden söylemeye başladığım mahallelerde tekstil atölyelerini mutlaka hayata geçirerek, istihdama ve kadınlarımızın ev ekonomisine katkılarını sağlayacağız. Ereğli’deki sanayicilerimizi ülke geneline tanıtacağız, İlçede yatırım yapmak isteyen sanayiciyi kırmızı halı ile karşılayıp, yol, kanalizasyon gibi alt yapı desteği vereceğiz. Sanayiciye, “Ereğli’de yatırım yapacaksan festivale para vereceksin” diyerek kaçırmayacağız. Tam aksine festivalde onların tanıtımını yapacağız.”

KIRTASİYELERE ‘HAZIR OLUN’ DEDİ!
AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin güzergahtaki kırtasiyeleri ziyaretinde, “Belediye olarak zengin fakir ayrımı yapmaksızın tüm öğrencilere kırtasiye dağıtacağız. Bunu Ereğli’deki kırtasiyeciler olarak sizler yapacaksınız. Biz paketlemesiyle dağıtımı ile uğraşamayız, bunun organizasyonu için şimdiden hazır olun” diye konuştu.
Kırtasiye sahipleri de Erol Şahin’in bu sözleri karşısında mutlu oldular.

ESNAFI SÖZLERİ MUTLU ETTİ
Bu arada, bir esnafın, “Gençliğiniz, çevrenize verdiğiniz pozitif enerji ve performansınıza gerçekten hayranım. Gece günüz demeden seçim çalışması yaptığınız halde yüzünüzdeki pozitif enerjiyi kaybetmemişsiniz. Sizi yorgun göreceğimi tahmin ediyordum ama tam aksine bu çalışmalar size enerji vermiş” sözlerinde mutlu olan Şahin, “Yorulmak da durmak da yok. Tüm esnafımızın ve vatandaşımızın ayağına kadar giderek projelerimi anlatmaya devam edeceğim. Eğer biz bugünden yorulursak 31 Mart’tan sonra ne yapacağız?” dedi.
Vatandaştan görüş ve öneriler de alan AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, beraberindeki asistanına notlar aldırdı.
Şahin’in eşi Feyzan Şahin ile sürdürdüğü ziyaretlerine, İlçe Başkanı Fatih Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kollarının yanı sıra partisinin bazı belediye meclis ve il genel meclisi üyeleri eşlik etti




Bu sayfayı yazdır

13.02.2019 16:31:25

Bu haber 1428 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
14.02.2019 17:23:39
ByKaL diyor ki;

Posbıyığın adaylık için ismi yeter, konuşmasına gerek yok. Geçmiş dönemde yaptıklarını herkes biliyor. "Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır" der geçerim.
14.02.2019 00:51:05
yadigar diyor ki;

halil posbıyığın içi tamamen boş konuşması (ereğli çökmüş,ereğlinin üzerine kara bulutlar çökmüş gibi artık basit klişeleşmiş laflar) ve erol şahinin gençlere,bayanlara,dar gelirlilere yönelik yapacağını vaat ettiği başarılı projelerini karşılaştırın ondan sonra karar verin.akpli falanda değilim hiçte oy vermedim.bilakis dsp liyim.aday çıkarırsa kendi partime çıkarmazsa erol beye oy veririm.




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.111.567

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri