(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAYAN VEKİL ADAYINDAN DESTEK

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e ziyaretlerde bulunulduğu bildirildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, 24 Haziran Genel Seçimlerinde Zonguldak Bağımsız Milletvekili Adayı Safiye Orhan’ın, iş yerinde ziyaret ettiği Belediye Başkan Adayı Şahin’e başarı dileğinde bulunduğu ve destek verdiği belirtildi.

Açıklamada, Şahin de ziyareti ve desteğinden dolayı teşekkür ettiği Orhan ile bir süre ilçenin gene konuları üzerinde sohbet ettiği kaydedildi.

ŞAHİN’E MUHTAR ZİYARETİ

Diğer yandan, Kestaneci Mahallesi Muhtarı Ahmet Özer ve Mahalle Sakinleri ziyaret ettikleri Şahin’e desteklerini dile getirdiler.

Şahin’i iş ve siyasi yaşamını iyi bildiklerini belirten Özer, ilçenin bundan sonra kaybedecek vaktinin olmadığını savundu.

Şahin de, ilçede birlik ve beraberlik içinde ekonomiyi canlandırmak ve sorunları hızla çözmek adına yola çıktıklarını ifad ederek, şunları kaydetti:

“Benim birinci önceliğim, Ereğli’ye yeni iş alanlarını kazandırmak olacak. Ereğli’mizin tüm sorunlarına ve tüm mahallelerine eşit şekilde hizmet vereceğim. Kestaneci Mahallesi denilince benim aklıma Zonguldak’ın ve Ereğli’nin bu günlere gelmesine neden olan Uzun Mehmet büyüğümüz geliyor. Madencilikte ilk akla gelen mahalledir Kestaneci. Ben de Belediye Başkanı olduğumda madenciliğin önemini bilerek Kestaneci mahallesinde, madencilikle ilgili projelerimizi mahalle sakinlerimizle istişare halinde masaya yatıracağız. Ben asfalt yapıldığında fotoğraf çektiren bir Belediye Başkan’ı değil, Ereğli’mizin tüm mahallelerinin değerlerini ortaya çıkartacak, problemlerini çözecek ve herkesi memnun edecek bir Belediye Başkanı olmaya geliyorum. 1 Nisan’da inşallah sizleri Ereğli Belediye Başkanlığı makamında kahve içmeye bekliyorum.”

Mahalle sakinlerinin de yer aldığı ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ile bazı yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

12.02.2019 19:46:11

Bu haber 1709 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 75.754.090

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
419 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
184 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1307 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri