(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İLK ZİYARET TSO'YA...

EREĞLİ

Zonguldak'ın  Alaplı İlçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik ziyaretlerine, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (TSO) Başladığını bildirdi.
Partisi CHP'den tekrar Belediye başkan adayı olan Tekin, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, kendisinin de TSO üyesi olduğunu, başkanlık döneminde de Oda ile iş birliği içinde görev yaptıklarını söyledi.
Önceki dönemlerde TSO’da görev yapanlara teşekkür eden Tekin, şunları söyledi:

OSB ALAPLI’YA YAŞIKTI
“Siz de bu hizmeti devam ettiriyorsunuz, güzel de çalışmalarınız var. Alaplı Organize sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili güzel çalışmalarınız var. OSB, Alaplı’ya yakışan bir yer olmaya başladı. İnşallah yakın zamanda biter. Alaplı’ya yatırım yapanlardan Allah razı olsun diyoruz, Belediye olarak da yatırım yapanın her zaman yanında olacağız.

PARTİ AYRIMI YAPMADIK
Biz de 2014’de göreve seçildiğimizden sonra güzel hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Görev süremizde parti ve siyasi ayrımı yapmadan her bölgemize hizmet yapmaya çalıştık, yapmaya da devam ediyoruz. Bizim önceliğimiz vatandaşa hizmetti. Sokaktan gelen biri olarak, vatandaşın ne istediğini çok iyi bilirim. Yukarılarda değil, hep aşağılarda olduk. Belediye başkanı olduk yine aşağılardayız. Kazansak da, kaybetsek de aşağılarda, vatandaşın yanında ‘Ekmekçi Nuri’ olmaya da devam edeceğiz.

ÇATUROĞLU’NA BİR TEŞEKKÜR DAHA
Ben, Belediye başkanı olmadan önce de sahile yaptığı dolgudan dolayı Faruk Çaturoğlu’na Allah razı olsun dedim, bugün de diyorum. Biz de orada, Mescidi, Amfi Tiyatrosu, oyun parkları, oturma grupları, yürüyüş alanları ile güzel bir sahil yapmaya çalıştık. Önümüzdeki dönem de vatandaşımız destek verirse, Allah’ta bize nasip ederse daha güzel hizmetlere imza atacağız.

TELEFONLARDAN BAHSEDİLİYOR!
Seçimlerden önce kimse iktidar hizmetlerinden yada geleceklerinden bahsetmiyordu, seçim çalışmaları başladı herkes bir şeyler söylüyor. Sanki AK Parti iktidara yeni gelmiş, elinde de sihirli değnek varmış gibi konuşuluyor. Bun buna gülüyorum. Ancak, görüşmelerimiz sonucu Çevre Bakanının açtığı telefon ile kamyon bir haftada Ereğli’ye geldi. Telefon açma böyle olur. Bu ve vesileyle, Çevre bakanına teşekkür ediyorum. Sonuçta hepimiz Alaplı için çalışalım. Alaplı bizim ‘Olmazsa Olmaz’ımızdır. Çünkü bizim Alaplı’dan başka gidecek yerimiz yok. Alaplı’nın derdi ile dertlenen, neşesiyle neşelenen herkes Alaplılıdır.

OCAK: ÖNCELİĞİMİZ ALAPLI
Alaplı TSO Başkanı Ocak da, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ettiği konuşmasını şöyle sürdürdü:
“5 yıldan beri yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Elbette bu ilçede yaşayan herkes Alaplılı’dır. İnsanın iki tane tercih hakkı yoktur. Birincisi doğduğu yerdir, ikincisi de anne-babadır. Biz buna takılı kalmıyoruz. Ülkenin farklı yerlerinden gelip, burada faydalı olan insanlarımız da var. Odamıza da sizinle ve sizden önceki dönemlerde de fayda sağlayan başkan ve yöneticilerimiz var, hepsinden Allah razı olsun.

EKONOMİK TEDBİRLERİ ÜYEMİZE ANLATIYORUZ
Özellikle ticaretin zor döndüğü bu zamanlarda biz de Alaplı TSO olarak üzerimize düşen tedbirlerle alakalı gerek işadamlarımızı, gerek tüccarlarımızı konularla ilgili toplantılar yaparak uyarıyoruz. Elbette ilçemiz, diğer il ve ilçelere göre ekonomik anlamda biraz daha iyi. Biz bunu, diğer il ve ilçelerdeki oda başkanları ile sohbetlerimizde görüyoruz. Gerek bölgemizin fındık üretimine dayalı olması gerekse Ereğli demir ve çelik Fabrikaları (Erdemir) gibi büyük bir kuruluşun ve Türkiye Taş kömürü Kurumu’nun (TTK) bölgemizde olması buradaki ticaretin dönüşümüne getiri sağlıyorlar. Tabi ki bunlarla yetinmeyerek, gerek tersaneler bölgesi, gerekse Alaplı OSB’nin hayata geçirilmesi gerekir. Böylelikle bölgemizdeki istihdam sorunun da çözüleceğini düşünüyorum.

İŞ DÜNYASININ AVUKATIYIM
Düne kadar ‘AK-AL kapanacak’ diyenler, bugün çalıştığını ve 120 kişiye daha istihdam yarattığını görüyorlar. Ben her zaman iş dünyasının, esnafımın avukatıyım. Çünkü ben ticaret yapanın her zaman arkasındayım. Çünkü bu ilçenin Amiral Gemisi AK-AL’dır, kimse kusura bakmasın. Biz, zaten ilçemizde bir avuç kadar olan sanayicimizin her zaman yanındayız. İlçemizdeki kasap esnafımıza yönelik projemizi hayata geçireceğiz. Bu konuda belediyemizle de iş birliği içinde olacağız. Burası Alaplı’nın Odası, herkese hizmet için vardır. Kimsenin tapulu malı değildir, sonuçta biz de buraya seçilerek geliyoruz.
Bu vesileyle; 31 Mart Seçimlerinin öncelikle ilçemize, Zonguldak ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tabi ki herkes yapabilecekleri hizmet ve projeleri sunacaktır. Güzel bir yarış olacağına inanıyorum. Bu yarışta da İnşallah kimin için hayırlıysa, kime nasipse o olsun diyorum.”

Tekin ve beraberindekiler, ardından Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ve Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu’nu ziyaret etti. 

Tekin’in ziyaretlerinde, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, eşi Aysel Tekin ile kalabalık partili eşlik etti.




Bu sayfayı yazdır

11.02.2019 15:52:31

Bu haber 1103 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 33 kişi online
Toplam ziyaret : 76.046.561

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
817 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri