(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NE YAPTI, NE YAPACAK?

GÜLÜÇ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç beldesinde, Belediye başkanı Gökhan Demirtaş, imkansızlıklara ve zorluklara rağmen ‘yapılamaz’ denilen projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını bildirdi.

Demirtaş, beldedeki Ahos Otel’de düzenlediği kahvaltıda bir araya geldiği gençlere hitaben yaptığı konuşmada, tek hedefinin Gülüç’ü büyütmek olduğunu, önümüzdeki dönem mefa projelerini hayata geçireceğini söyledi.

Beldede oluşturdukları birlik ve beraberliği kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceklerini anlatan Demirtaş, şunları kaydetti:

HİZMET İÇİN GİTTİM, YALVARDIM!

“Gülüç’te beş yıl boyunca girmedik kapı, sıkmadık el bırakmadım. Hiç kimsenin kalbini kırmadım. Göreve geldiğimden bu yana hiçbir kardeşime siyasi parti yada siyasi düşünce ayrımı yapmadan işiniz çözmeye çalıştım, hizmet ettim. Sizlere güzel bir Gülüç bırakmak için yola çıktık. 5 yılda boyunca Gülüç’e hizmet alabilmek için kapılarda dilenci oldum. Gittim yalvardım. Ben kimseden kendim için bir dilim ekmek istemedim. Ne istediysem Gülüç için istedim. Gülüç sahilini ‘yapamaz’ dediler. Allah’ın izniyle Gülüç sahilini güzel bir noktaya getirdik. Evet eksiğimiz var. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) yönetiminden, Türk Metal Sendikası yönetiminden Allah razı olsun.

İKİNCİ DÖNEM YAPILACAK İŞLER

Önümüzdeki dönem ikinci etabı bitireceğiz. Çay bahçemizi yapacağız. İnşallah bir dahaki kahvaltımızı Gülüç Deresi’nin üstünde yapacağız. Terminal projemiz bitti. Onu da en kısa sürede yapıp hizmete açacağız. 14 Katlıların oraya bir üst geçit daha yapacağız. Gülüç Düğün Salonunun yan tarafına bayanlarımız ve erkeklerimiz için ayrı ayrı sağlıklı yaşam merkezleri, spor salonları yapacağız. Gülüç Belediyesi çocuk kreşini de hizmete açacağız. Gülüç’te 26 dönüm bir arazi üzerine mesire alanı yapacağız. İçerisinde ailelerimizin piknik yapabileceği, kır düğün salonu, çocuk parkları, kafeteryası, seyir terası, futbol ve basketbol sahaları gibi bir çok sosyal aktivitenin yapılabileceği bir yer yapıyoruz. Projelerini hazırladık, tüm izinleri hazır.

GENİŞLEMEMİZ LAZIM

Biz dar bir alanda aldık. Gelişmemiz lazım. Hedefsiz hiçbir şey olmaz. Bunu nasıl yapacağız? İktidarla birlikte yapacağız. Gülüç’ün etrafındaki alanlar da bağlandığında Belde artık daha farklı bir noktaya gelecektir. Bu hedefimize ulaşırsak inanıyorum ki Zonguldak’ın en güzel ilçesi konumuna geleceğiz. Bizim hedefimiz Gülüç’ü büyütmek.

İŞÇİ ALINACAKSA GÜLÜÇ’TEN ALINACAK!

Benim önceliğim her zaman Gülüç’tür. Erdemir’e, Ordu Yardımlaşma Kurumu Pazarlama’ya (Oypa), Belediyeye, otellere, buradaki iş yerlerine birisi alınacaksa Gülüç’ten alınacak. MHP’den ve CHP’den çıkan adaylar da benim kardeşim. Onlarla hiçbir problemim olamaz. Hepsine başarılar diliyorum. Ama Gülüç’ü büyütmek iktidarın gücüyle olur. Burada aramızda MHP’li, CHP’li yada başka partilere gönül vermiş arkadaşlarımız olabilir. Ben Gülüç’ün daha fazla büyümesi ve daha fazla hizmet alabilmesi için sizlerin desteğinizi bekliyorum, sizlerin oylarınıza talibim. 31 Mart 2019 seçimlerini kazanma konusunda bir endişem yok. Ama ne kadar güçlü çıkarsak bizimde elimiz o kadar güçlü olur. Biz bu seçimlerden çok daha farklı çıkacağız.

AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın, kahvaltının ardından gençlerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinlediği toplantıya, partinin Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, AK partili Gülüç Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.




Bu sayfayı yazdır

11.02.2019 10:47:20

Bu haber 1367 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
11.02.2019 12:18:16
Y.s. diyor ki;

Helal olsun başkan. Arkandayız.




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.094.253

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
210 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
547 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1468 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri