(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU OYUNU BOZACAĞIZ!

EREĞLİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Saymanı Emin Semih Özkök, AK Parti iktidarının, TBMM’deki oylamada HDP ile işbirliği halinde ‘Andımız’a karşı çıktığını hatırlattı.

Özkök, ADD Genel Yönetim Kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada, iktidarın, Atatürk’ün adına dahi tahammül edemediğini, ‘Türk’ sözüne de mesafeli durduğunu bir kez daha vurguladıklarını belirtti.

AK Parti’nin, algı yaratarak, istemediğini “hain-düşman” istediğini “dost-vatansever” ilan ettiğini ileri süren Özkök, açıklamasında şunları kaydetti:

“Siyasi iktidar; TBMM’deki oylamada HDP ile işbirliği halinde ‘Andımız’a karşı çıkmıştır. Milliyetçilik ve beka konusunda ısrarlı olanların kayıtsız-çekimser kalması ise ayrıca düşündürücüdür. Atatürk Devrim ve İlkelerine, Milliliğe vurgu yapan ‘Andımız’dan kimler, niçin rahatsızlık duyarlar? Milletimiz bu sorunun cevabını artık çok iyi bilmektedir. Algı operasyonları gerçeğini toplumumuz anlamıştır. TBMM’de, ‘Andımız’ oylamasındaki görüntü, esasen kimlerin işbirliği halinde olduğunu kanıtlamaktadır. ‘Andımız’ Milli haysiyetimiz ve Milli namusumuzdur. Milli ve yerli olmak, ‘Atatürkçü Düşünce’ye sahip olmak demektir.”

MACRON’UN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Özkök, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, birkaç ay önce “Türkiye, Mustafa Kemal’in Türkiye’si değil” tespitinde bulunduğunu da hatırlattığı açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bugün de 24 Nisanı Ermeni soykırım günü ilan edeceğini açıklama cüretini göstermiştir. Çünkü, Macron gibi düşünenler bilmektedir ki bu iktidar, Atatürk’ün ne manevi mirasına, ne de ilkelerine sahip çıkmamaktadır.  Oysa; Cumhuriyetin kuruluş felsefesine sahip çıkıldığında, insan hakları konusunda geçmişleri hiç de temiz olmayan Avrupa ülkeleri, bu cüreti gösteremeyecektir. Keza, İkinci Dünya Savaşı öncesi ve savaş sürecinde, Avrupa’daki soykırımdan kaçan binlerce insanın Atatürk Türkiyesi’ne sığınarak hayatta kaldığını en iyi onlar bilmektedir.

Sonuç olarak; ‘Andımız’, Türk Milleti’nin varoluş metnidir. Türk Milleti, Atatürk Devrimi ve Atatürkçü Düşünce sayesinde onurlu bir ulus olarak yaşamını sürdürmektedir. ‘Andımız’dan vazgeçenler aslında ulusal onurumuzdan vazgeçmektedir. Bu durumda kazanan, Türkiye düşmanı emperyalist güçler ve onların yerli işbirlikçileridir. Oyunu görüyoruz…Biliyoruz… Kararlıyız…Bu oyunu bozacağız.”




Bu sayfayı yazdır

8.02.2019 13:30:53

Bu haber 1587 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
09.02.2019 16:03:29
diyor ki;

Türkiyemize çok yazık oluyor Fetoya uydular Resmi kurumlardan TC yi lakaldırdılar Bazı doğrular işlerine gelmediği için Andımızı kaldırdılar Be nim ecdadımın kanları ile alıp miras bırktığı Türkiyemi sadece rahat yşama uğruna Araplara Ejnebilere sattılarEjdadımız öbür dünyada bunlardan davacı olacaktır.




Şu anda 42 kişi online
Toplam ziyaret : 76.042.444

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri