(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BANK, SORDU, ELEŞTİRDİ!

KOZLU

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde CHP Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, ilçe pazaryerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Bank yazılı açıklamasında, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Özellikle akşamları gerçekleştirdikleri ev ziyaretlerinde vatandaşlarla daha geniş sohbet etme imkanı bulduklarını anlatan Bank, şunları kaydetti:

“Vatandaş hizmet bekliyor, bırakın sorun çözmeyi sorununuz nedir diye soran bile olmamış. Bugün de ilçemizin pazaryeri esnafını ziyaret ederek vatandaşlarımızla sohbetlerde bulunduk. Ancak pazaryerinin girişi perişan. Bakın bugün yağmur yağıyor. Çok basit bir soru vatandaş buradan pazara nasıl girecek? Sizin vatandaşa saygınız yok. Olmadık yerlere beton veya asfalt atılırken burayı hiç mi görmediniz? Size verilen oyun ve yetkinin karşılığı nedir? Vatandaş size neden oy verir. Al bu oyu beş yıl başkanlık yap. Maaşını al kimseyi tanıma. Makam arabalarında caka sat diye mi? Yoksa bize hizmet et. Sorunlarımıza çözüm bul diye mi? Bırakın hizmeti sorun çözmeyi siz vatandaşa derdin nedir diye bile sormuyorsunuz. Müteahhitlerden sıra gelip de vatandaşınıza vakit ayırmıyorsunuz. Haftada bir vatandaşlarla göstermelik buluşmalarla ancak göz boyarsınız. Vatandaşlar size belki özel bir derdini anlatacak. Kimsenin yanında paylaşmak istemiyor. Siz ne yapıyorsunuz, toplu olarak nikah salonunda vatandaşın derdini dinliyorsunuz? Peki belediyeye iş yapan onca müteahhiti neden özel odalarda dinliyorsunuz. Onları da toplayın nikah salonuna. Yapabilir misiniz? Ama buraya kadar. Artık söz vatandaşın. Vatandaş daha önce ne yaşadığını da çok iyi biliyor, başına ne geleceğini de. Artık kimse kimseyi kandıramaz. Yolun sonu sizler için göründü."




Bu sayfayı yazdır

7.02.2019 14:03:17

Bu haber 1233 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.036.614

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri