(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÜÇTEN DESTEK İSTEDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, MHP Belediye Başkan Adayı Talat Şeker, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’ı ziyaret etti.

Şeker, beraberinde partinin İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Tarık Semiz ve partililerle gerçekleştirdiği ziyarette, sendikanın desteğini beklediklerini söyledi.

Bugüne kadar göreve gelen başkanların denendiğini belirten Şeker, “artık sıranın bizde olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

Sendika ile Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları arasında devam eden 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini yakından takip ettiklerini ifade eden Şeker, “, bir yere kadar gelindiğini biliyoruz ve işçinin emeğinin karşılığını almasından yana olduğumuzu ifade ediyoruz” diye konuştu.

Semiz de, Gülüç Beldesinde de çok sayıda Türk metal üyesinin bulunduğuna dikkat çekerek, MHP olarak her zaman Türk Metal’in yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini kaydetti.

ERCAN HER PARTİYE EŞİT MESAFEDEYİZ

Türk Meal Şube Başkanı Metin Ercan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

Çıkmış olduğunuz bu hizmet yarışında sizlere başarılar dileriz. Allah kolaylık versin. ‘Falanca kişiyi falanca bir partiye Türk Metal Sendikası önerdi’ şeklinde kulağımıza bazı sözler geliyor. Biz bu seçimlerde net olarak söylüyoruz ki, herhangi bir partiden yana taraf değiliz. Bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Herhangi bir siyasi partiye açık destek vermek gibi bir pozisyonumuz yok. Bu gibi söylemlerin nazarımızda herhangi bir kıymeti yoktur.”

Türk Metal Şube Sekreteri Yakup Yılmaz ve Şube Mali Sekreter Hakan Eskibina’nın yer aldığı ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ZİYARETLER SÜRDÜ

Diğer yandan, Belediye Başkan Adayı Talat Şeker, 31 mart Yerel Seçimlerine ilişkin ziyaretlerine devam etti. Esnaf ziyaretlerinde sorunları dinleyen Şeker, hastane ziyaretlerinde ise hastalara şifa dileğinde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

6.02.2019 15:30:23

Bu haber 1819 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
07.02.2019 23:52:35
Gülüç sevdalısı diyor ki;

Türk metal sendikası geçen seçimde sağ gösterip sol vurdu. İnşllah bu seçimde tarafsız kalır işçimiz özgürce oyunu kullanır Tüm gülüç halkı için hayırlısı olsun. Atilla Tarık semiz başkanımız olsun




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.538

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri