(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MOTİVASYONU YÜKSELİYOR

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Erol Şahin, halktan gördüğü ilgi sayesinde moral motivasyonunun her geçen gün daha da yükseldiğini bildirdi.

Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler (Yerel) Seçimleri dolayısıyla sürdürdüğü çalışmalarında ilçe esnafını gezdi.

Ziyaret ettiği esnaf ve görüştüğü vatandaşlardan ilgi gören Erol Şahin, yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti:

TRAFİĞE ÇARE OLACAK

“Yaptığım görüşmelerimde esnafımız ve halkımızdan gördüğüm ilgi moral ve motivasyonumu her geçen gün daha da yükseltiyor. Halkımızın en fazla şikayette bulunduğu konular arasında trafik keşmekeşi önemli yer alıyor. Belediye Başkanı seçildiğim taktirde bu konuda yapacağım çalışmaları ve projelerimi halkımıza aktarıyorum. Ereğli’deki 18. Madde uygulamasını tamamlayarak, alternatif güzergahların yaratılmasını sağlayacağım. Otopark sorununa kökten çözüme yönelik projemiz hazır.

POSBIYIK’IN KAVGALARI HATIRLANDI!

İlçede en büyük eksikliğin birlik ve beraberlik olduğunu gözlemliyorum. Yıllardır yaratılan korku ve kaos ortamı ile kenttin motivasyonunun kalmadığı görünüyor. Önümüzdeki dönem Karadeniz Ereğli’ye pozitif enerji kazandırarak öncelikle insanlarımızın morallerini üst seviyeye çıkaracağız. Çünkü günümüzde artık kavga, kaos ve korku psikolojisi ile hiçbir yere varılamayacağını, iletişim ile her türlü sorunun üstesinden gelinebileceği biliniyor. Huzurun olmadığı, kavgalı ve stresli bir ailenin çocuğuna kız bile vermezler. Sevgi ve diyalog ile tüm sorunların üstesinden gelebiliriz. Ama kavga ile hiçbir yere varamayız. Bunu Karadeniz Ereğli yaşadı ve gördü.”

Şahin’in konuşmaları, vatandaşa eski dönemde belediye başkanı Halil Posbıyık'ın toplum ile kavgaları ve yarattığı kaos ortamını hatırlattı.

VATANDAŞTAN ‘ARAŞTIRMACI’ YAKLAŞIM

Bu arada, açıklamada, Şahin’in ziyaretleri sırasında bir vatandaşın, “Sizi araştırdım. Gerçekten bu bölgenin en iyi hesap uzmanı olduğunuzu söylediler. Bize hesaptan kitaptan anlayacak, idareciliği bilecek, hangi yatırımın avantaj olup hangisinin olmayacağını iyi idrak edebilecek bir idareci lazım. Bu ismin de Erol Şahin olduğuna kanaat getirdim. Bu yüzden size gönül rahatlığı ile oyumu vereceğim” dediği kaydedildi.

ÖĞRENCİLERİN SEVGİ SELİ

Diğer yandan, ziyaret ve gezileri sırasında bir okul çevresinden geçen AK Parti Ereğli belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e, öğrencilerin yakın ilgi göstermesi dikkat çekti.

Öğrencilere sarılarak öpen Şahin, göreve seçilmesi halinde, eğitim ve öğretimde öğrencilere kitap ve kırtasiyelerin ücretsiz dağıtılacağı sözünü tekrarladı. Bunun üzerine öğrenciler ise Şahin’e sevgi içeren sloganlar attılar.

Şahin ziyaretlerine eşi Feyzan Şahin ile partililer eşlik etti.




Bu sayfayı yazdır

5.02.2019 20:00:24

Bu haber 1882 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.100.562

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri