(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇALMADIK KAPI, GİRİLMEDİK EV...

ANKARA

AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yerel seçim manifestosu ve aday tanıtım toplantısına katıldıklarını bildirdi.

Şahin,  Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Ankara Spor Salonu’ndaki toplantıda konuşan Erdoğan’ın  tüm belediye başkan adaylarına, millet ile birlikte olma talimatı verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız, bizler everdiği talimatında; ‘Bugünden itibaren, seçim gecesine kadar tüm gücünüzle milletimizle birlikte olmanızı bekliyorum. Ulaşmadık, kendimizi anlatmadık hiçbir vatandaşımızı bırakmamak olmalıdır. Seçimden sonra da bu anlayışın devamını istiyorum. Milletimize onun emrinde olduğumuzu usanmadan tekrarlayacağız. AK Parti'nin 16 yılda Türkiye'yi nereden nereye geldiğini anlatmalısınız’ dedi. Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda, verdiği talimatlar doğrultusundan hareketle, bölgemizde çalmadığımız kapı, girmediğimiz ev, sıkmadığımız el bırakmayacağız. Bunun sözünü veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettikleri gibi;  31 Mart seçimlerinde milletimizin tercihini yine hizmet siyasetinden yana kullanarak, AK Parti'yi açık ara birinci parti olarak çıkaracağımıza inanıyoruz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tanıtıma katılan belediye başkan adaylarını birer birer sahneye çağırarak tanıttığı toplantıya, AK parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkan Adayı Selim Alan, Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun ve Gülüç Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş, Ormanlı belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bayram Bayol ile Zonguldak ilçe ve beldelerindeki tüm AK Partili Belediye Başkan adayları katıldılar.




Bu sayfayı yazdır

31.01.2019 15:45:10

Bu haber 1311 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.025.935

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri