(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MİDE BULANDIRAN OLAYLAR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, yüzde 50 engelli kız ile ilişkiye girilmesi olayına karıştığı iddiasıyla Adliyeye çıkarılan 4 kişi, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki engelli Ö.Y’nin, yaşadıklarını arkadaşlarına anlattıktan sonra polise giderek yardım talebinde bulundu.

Bunun üzerine, Savcılık tarafından araştırma başlatılan olayla ilgili iddiaya göre, genç kızın halasının tanıştırdığı A.D. tarafından Şehir Mezarlığı yanındaki barakaya götürülerek ilişkiye zorlandı.

Genç kızın bağırarak yardım istemesine rağmen sesini duyuramadığı olay sonrası ise A.D. cebine bir miktar para koyarak Ö.D’yi evine teslim etti.

Bir gün sonra ise halasının evine gelen 2 erkeğin yatak odasına geçmesi üzerine evden kaçan Ö.Y, İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine giderek yaşadıklarını anlattı.

Polisin araştırması sonucunda gözaltına alınan A.Y, G.Y, Ş.D ile A.D. Adliyeye sevk edildi. Şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece ‘kontrol şartıyla’ serbest bırakılırken, Ö.Y. ise Devlet korumasına alındı.

ÇOK KÖTÜ İDDİALAR!

Öte yandan Ereğli'de isimleri belirli bazı kadınların, işadamı, memur, Türkiye taş Kömürü Kurumu ve Ereğli demir ve çelik Fabrikaları’nda çalıştıkları öğrenilen bazı işçiler ile yakın ilişkiye girip, çektikleri fotoğraflarla tehdit ederek maddi kaynak elde ettikleri ileri sürüldü.

Polis, olaylarla ilgili çok yönlü araştırma sürdürüyor.




Bu sayfayı yazdır

29.01.2019 16:43:50

Bu haber 3529 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
01.02.2019 17:37:57
Yusuf diyor ki;

Orta cami, kepez tarafında bazı evler var deniliyor, bu kişiler 7-8 maaşlı erkeği avına düşürmüş deniliyor, Ereğli'de böyle olaylar varsa biran önce temizlenmeli. Çarşının göbeğinde kasksız dolaşanlar var canları istedikleri yerlere kullandıkları aleti bırakanlar var, polisimiz neden bunlara izin veriyor? Devletimiz gereğini yap, Ereğli'de bu tür insanlara izin vermeyin lütfen. Herkesin çoluk çocuğu var fuhuş yapanlara izin vermeyin lütfen




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.623

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri