(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR KONGRE BİR ETKİNLİK...

EREĞLİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Saymanı ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Emin Semih Özkök, hafta sonu ADD’nin bazı etkinliklerine katıldığını bildirdi.

Özkök, yaptığı açıklamada, 27 Ocak’ta yapılan ADD Zonguldak Şubesi’nin 13. Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, geçmiş dönem şube başkanlığını yürüten Mustafa Coşkun ile yönetim kurulu üyelerine, emek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini, yeni seçilecek başkan ve yönetime de başarı dileğinde bulunduğunu ve her zaman yanlarında olacağı sözünü verdiğini belirtti.

Buradan eşi Öznur Özkök ile birlikte Düzce’ye geçen Özkök, açıklamasında şunları kaydetti:

“Düzce’de, ADD Düzce Şubesi Başkanı Sayın Atay Yılmaz ve yönetim kurulunun ‘Adalet ve Demokrasi Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde  Düzce Kültür Merkezinde hazırlanan, Gazeteci Yazar İsmail Saymaz’ın konuşmacı olarak yer aldığı,’Uğur Mumcuyu Anıyoruz’ adlı söyleşiye katıldım. Söyleşinin ardından ise eşim ve çocuklarıma da vermek üzere Saymaz’ın 4 adet kitaplarını aldım. Akşam yemeğinde bir arada olduğumuz Sayın Saymaz ile de Uğur Mumcu’nu yaşamından kesitler ve bugünlere dair görüşleri üzerine sohbette bulunduk.

Atatürkçülük ve Kemalizm özveri ister, sevgi ister, emek ister. Duruş ve kararlılık ister. Bunları yapabiliyor isek ne mutlu bize. Katıldığım etkinliklerde gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

28.01.2019 13:07:59

Bu haber 1461 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 75.744.595

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri