(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HAREKET PARTİ ÖNÜNDEN BAŞLADI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, “Sayın Cumhurbaşkanımıza 31 Mart akşamında Ereğli’den gür bir seda ve güçlü bir selam göndermek istiyoruz” dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatınca, başlatılacak seçim çalışmalar ıöncesi parti binası önünde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler (Yerel) seçimlerinin Ereğli’ye, beldelere, Zonguldak’a, ülkeye ve dünyaya hayırlar getirmesini diledi.

ŞAHİN: CUMHURBAŞKANIMIZA SELAM GÖNDERMEK İSTİYORUZ

Partinin Ereğli Belediye Başkan Adayı Şahin, doğup büyüdüğü Ereğli’de büyük bir mücadeleye başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Rahmet yağıyor, İnşallah bereketli bir seçim olacak. Elimizden geldiğince herkese ulaşacağız, kendimizi anlatacağız, Ereğli’nin dertleri ile dertlendiğimizi ve çözümlerini aktaracağız. İnşallah üç milletvekilimizin yanında, kendisini ‘Ereğli Milletvekili’ olarak tanıtan Sayın Cumhurbaşkanımıza 31 Mart akşamında Ereğli’den gür bir seda ve güçlü bir selam göndermek istiyoruz.”

UÇAR: ŞAHİN İLE ‘BİSMİLLAH’ DEDİK

Eski AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun  hayırlı ve uğurlu olsun temennisinde bulunduğu konuşmasının ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da, yağan yağmurun bereket olduğunu belirterek, şöyle dedi:

 “İnşallah bu seçimin de ülkemiz ve bölgemiz adına bereketli olacağını umut ediyoruz. Bir dönemi geride bıraktık, yeni bir dönem başladı. Biz, 16 yıldır ülkeyi yöneten iktidar partisi olarak geçmişten ders alana, geleceği yönlendiren siyasi iradeyiz. Geçmişte yaşananları ve hizmetleri de dikkate alarak, önümüzdeki süreçte bölgemizde yapılacak yerel hizmetleri planlayan, proje haline getiren, bu duygularla yola çıkan bir teşkilat ve örgütüz. Şimdi Ereğli’de çok değerli kardeşimiz, arkadaşımız, arkadaşlarımızla bir yarış içerisinde olduk. Netice itibariyle bir arkadaşımız aday olacaktı, bu da değerli kardeşimiz Erol Şahin oldu. Geçmişte uzun yıllar teşkilatlarımızda ilçemize hizmet eden bir kardeşimiz, arkadaşımızdır. Bugün de Ereğli Belediye Başkan adayı olarak Bismillah dedik. Kendisine hayırlı, olsun,diyorum, başarılar diliyorum. İnşallah Erol kardeşimle kendisinin bilgi ve becerisiyle Ereğli’de çok güzel hizmetlerin altına imza atacağımızı buradan ifade etmek istiyorum.”

TÜRKMEN: EREĞLİ HER ŞEYİN GÜZELİNİ BAŞARMIŞTIR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, seçimlerin Ereğli ve ülkeye hayırlar getirmesi dileğinde bulunduğu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Önemli olan gönül birliğimizdir, samimiyetimizdir, ülkeye, yöremize ve insanımıza sevdadır. Bu yapılanlar, koşturanlar, yağmur altında gelenler, eziyet çekenlerin tek derdi vardır; birileri çok sevdiğini gösterir. İşte bu sevgimiz azalmadığı, bir birine karşı samimi olduğumuz müddetçe, inanın daimi olarak bu coğrafyada insanlarımıza hizmet edeceğiz ve kalacağız.  Ereğli her zaman, her şeyin en güzelini başarmıştır. Uzunmehmet ile kömürü burada bulmuştur. Ülke gelişmesinin kaynağı olan çeliği de Erdemir ile burada üretmiştir. Seçimler önemlidir, yerel seçimler çok daha önemlidir. Bizim içimize nifak sokmak istiyorlar. Bizleri bir birine düşürerek olaydan bir güç devşirmeye çalışıyorlar. Milletin, ülkenin Ereğli’nin derdi diye bir derdi yok.”

TOSUN: AK PARTİ SANDIKLARI PATLATACAK

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, parti binası önünde toplanan partililere hitaben yaptığı konuşmada, partisinin belediye başkan aday adaylarına teşekkür etti.

Yaşanan süreç sonucunda Erol Şahin’in Ereğli Belediye Başkan Adayı gösterildiğini hatırlatan Tosun, “inşallah onunla beraber Ereğli burada AK Parti’nin sandıkları patlatacak ve bizim kurucu başkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Ereğlimizi mahcup etmeyecek. Biz, sizlere güveniyoruz” diye konuştu.

ESNAF ZİYARETİ YAPTILAR

Aralarında Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun, Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş, belde belediye başkan adayları, aday adayları, parti yöneticileri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile partililerin bulunduğu toplantının ardından, Belediye başkan Adayı Şahin ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

21.01.2019 12:53:44

Bu haber 2724 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (16)
22.01.2019 13:50:41
mustafa çoker diyor ki;

hangi yüzle Esnafı ziyaret ediyorsunuz,esnaf kan ağlıyor aç,aç,siftahsız dükkan kaaptıyor..
22.01.2019 10:32:58
halk diyor ki;

18 senedir ülkeyi partiniz yönetiyor, tek bir sorum var, bırakın memleketin genelini, ereğli 18 yıl önce mi daha yaşanabilir ve güzel bi şehirdi ? şimdi mi ? ereğliyi ak parti hükümetlerinin politikaları bitirdi, akp li belediye ile ölüm sessizliğine büründü, siz akpliler memleketi yaktınız bitirdiniiz, o takım elbiselere sığmıyorsunuz patlayacaksınız yemekten,
22.01.2019 09:03:26
ByKaL diyor ki;

Bld.Bşk. olacak kişide "bir ağırlık, ben bu işi yaparım" durumu olur. Bakıyorum ki Erol beyde bu görüntü yok. Sanki Hüseyin bey gibi birilerinin teşviki ile getirilmek isteniyor başkanlığa!! Yumuşak mizaç ile bu işler yürümez. Herkese gülücük atarsa, başkan seçildiğinde biri gelir bişi ister ve yapmazsa, vay haline. Neyse o olacaksın arkadaş. Kimseye pembe hayaller satmayacaksın.
22.01.2019 01:38:36
Ereğlili diyor ki;

Mülayim kardeş onlar Ercan hocayı asla yiyemezler görecekler 31 Mart'ta Ercan hocanın çevresi onlara gereken cevabı verecek artık onların yalan siyaseti bitmiştir
22.01.2019 00:03:37
Yerli diyor ki;

Ereğliden yerli aday haricine oy çıkmaz parana yazık oldu erol bey ereğli chp ye geri döner ercan candanı mum ile ararsınız
21.01.2019 23:33:21
Ereğli diyor ki;

Ben bunlara oy vermem ben allahdan korkarım bunların künahına ortak olmam polat bey
21.01.2019 22:44:17
ragıp diyor ki;

hüseyin uysal erol şahinden fazla oy alacak...
21.01.2019 22:32:14
Reis diyor ki;

Her devrin adamları fotoğrafta yok. Sanırım CHP trenini bekliyorlar. Biletleri de yok. Şayet ona binemezlerse AKP treninin son vagonuna asılacaklar. Erol Bey, Fatih Bey. Bu tipleri, yani son anda asılan ve ilk durakta atlayacak çakalları trene alırsanız baştan kaybettiniz demektir. Listenize düzgün adamları koyun. O zaman kimse yerlisini yabancısını aramaz. Gene de listede Ereğlili arkadaşlar çoğunlukta olsun. Çünkü başkanlar yerli değil. Dengeleri bozmamak ve rakibe koz vermemek gerek. Yerli ya da yabancı milliyetçiliği öne çıkaranlara itibar etmeyin. Vakit herkesi kucaklama vaktidir. Herkesi memnun edemezsiniz elbette. Yeter ki makul olanı yapın.
21.01.2019 21:45:29
Vatandaş diyor ki;

Siz hayal görūn bu millet 31 mart akşamı öyle bir mesaj verecekki o zaman ayaklarınız yere basacak.her seyi gūllūk gūlistanlık göstermeye devam edin.vatandaş geçim derdinde siz hiç markete ve pazara girmiyorsunuz hiç.hūkūmet bunlara söz geçiremiyor.sn.cumhurbaşkanımıza diktatör diyorlar.arada sırada geregini yapmalı bu sözū söyleyenleri yalancı çıkartmamalı.bu esnaf tūccar baska dilden anlamaz.
21.01.2019 21:35:07
ASIM CAKIR diyor ki;

EROL YANINDAKILERLE BU IS COK AMA COK ZOR MESELA COTUROGLU 5 YIL MILLET VEKILLIGI YAPTI EREGLIYE NE KATKISI OLDU.ILCE BASKANI HER SECIMDE DEVREK YOLU TERSANELERDEN DEM VURUR AMA ICRAAT YOK BIRDE 5 YILLIK BELEDIYE HIZMETSIZLIGI VARKI NASIL ANLATACAKSIN.KENDI BEYANATINDA ESKI BASKAN UYSALIN GUZEL ESERLERINI DEVAM ETTIRECEGIM DEMISSIN.UYSAL EREGLIYE HIC HIZMETI OLMAMISTIR BUNUN ICIN SENDE HIZMET VERMEDEN 5 YIL GECIRECEGIMMI DEMEK ISTIYORSUN ACIKLARMISIN ISIN COK ZOR
21.01.2019 17:32:42
Kıvırcık... diyor ki;

Erol Şahin: Halil Posbıyık 'tan bu seçimde kaç oy fark yiyeceksin. Bekleyip görelim.
21.01.2019 14:20:45
Ereglili diyor ki;

Geç bunlari
21.01.2019 13:47:18
Mülayim diyor ki;

Yerli kimse yok Yaşar Ciğer ve Mustafa Kemal Bektaş bu memleketin çocukları, Ercan Candan'ı yediniz ama bu iki ismi yedirmeyeceğiz size...
21.01.2019 13:11:04
muhittin sürmene diyor ki;

buradan sayın bölge vekillerine bir soru sormak istiyorum,Dün Hendek te oynanan Hendekspor,Ereğli Belediye Spor müsabakasının 80.dakikasında Ereğli taraftarını statdan çıkardı emniyet güçleri,hem de müsabaka 1-1 devam ederken,neden sahip çıkmadınız bu şehrin çocuklarına??
21.01.2019 13:07:06
Halk diyor ki;

Bütün çıkarcılar orada işin zor be erol şahin secimi alma şanssın çok zor hemde çok zor
21.01.2019 13:05:29
ereğli67 diyor ki;

erol abi sen bizim herşeyimizsin ama teşkilatta menfaat ve cıkarcılar oldugu sürece ügününüz




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.204

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri