(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NE HALLERE DÜŞTÜ!

EREĞLİ

CHP Genel Merkezinde, aralarında Zonguldak ve Ereğli’nin de yer alacağı adayları netleştirme toplantısına, belediye başkan adayları merakla takip ediyor.

16 Ocak’ta toplanan CHP Parti Meclisi’nde (PM) aralarında Ereğli’nin de olduğu bazı bölgelerin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bir PM üyesinin itirazı üzerine “şimdilik dursun” diyerek açıklanmasını 26 Ocak’a bıraktırmıştı.

POSBIYIK’IN ‘FIRSATÇILIĞI’

Yaşanan bu gelişmeyi, parti genel merkezinde beklediği desteği alamayan eski Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı yeni arayışlara yönlendirdi.

Edinilen bilgiye göre, öncelikle, PM’deki gelişmeleri ‘kendisine yakın üyelerin tepkileri nedeniyle ertelendiğini’ fısıltı gazetesiyle yaymaya çalışan Posbıyık, bununla da yetinmeyip, genel merkezi ‘baskı altına’ almaya çalıştı.

Bu kapsamda, bazı ‘Posbıyıkçılar’ tarafından ‘sözde’ imza kampanyası başlatan Posbıyık, kendine yakın iş yerlerine gelen müşterilerden imza almaya çalıştığı iddia ediliyor.

Posbıyık’ın bu tavrı ise kamuoyunda “Fırsatçılık” olarak değerlendirilirken, bazı çevreler ise ‘ne hallere düştü’ yorumları yapmaya başladı.

'SEÇİM KAZANAMAZ' İDDİALARI!

Bu arada, bazı çevreler ise Posbıyık’ın genel merkez tarafından aday gösterilmeyeceğini, hangi partiden aday olursa olsun seçimi kazanamayacağını iddia ediyorlar. Gerekçe olarak ise “en güçlü döneminde, iktidar olarak girdiği 2014 yerel seçimlerini kaybetmesi” ve “hala değişmeyerek kavgadan yanı tavırlar sergilemesi” gösteriliyor.




Bu sayfayı yazdır

20.01.2019 13:47:54

Bu haber 5186 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (31)
23.01.2019 10:54:27
HALK diyor ki;

Arkadaşlar, sağcısı, solcusu, yerlisi, yabancısı Ereğli için, gelecek nesiller için Erol ÇİVİCİ...
23.01.2019 00:10:44
SADE VATANDAŞ diyor ki;

HERKES BİR ŞEKİLDE BELEDİYE BAŞKANI OLUR AMA TAŞIMAK ZORDUR BAŞKAN ŞEFFAF OLACAK HERKESİ KUCAKLAYACAK TEPEDEN BAKMAYACAK TÜM BU ÖZELLİKLER VE BELEDİYECİLİK ALANINDAKİ BİLGİ BİRİKİMİ HALİL POSBIYIK’TA VAR,HİZMETLERİ ORTADA KİMSE İNKAR EDEMEZ KDZ.EREĞLİ’Yİ DÜNYA ‘YA TANITTI.
22.01.2019 10:14:53
Vatandaş diyor ki;

Artik ahin gitmis vahin kalmiş posbiyik artik birak ereglinin pesini sen terminalle hastaneyi dagin tepesine yapmakla kaybettin herseyi.her hastaneye gidisimde ileniyoruz sana .
22.01.2019 02:10:15
acılı ezme diyor ki;

operatör rumuzlu aklıevvel ereğli yaşanmaz hale gelmiş,işsizlik had safhadaymış..heralde hüseyin uysal halil posbıyığın kurduğu fabrikaları kapatıp insanları işsiz bıraktı yatarken ne içiyorsanız söyleyin doktorunuza ilacınızı değiştirsin..işsizlik varsa hep vardı yeni bişey değil posbıyık dönemindede vardı hüseyin uysal dönemindede ben başkan olursam benim dönemimdede olacak..onu genel hükümete soracan yerele değil ağam..kaptaştan niye oy toplanmış yoksa kaptaş ereğliyemi bağlanıp mahallemi olmuş..4 bin civarı oy toplandığı söyleniyor 80 bin seçmen var ereğlide az değilmi bu otobüs kaldırılacakmış iptal olmuş heralde.otobüslerin tekerleklerimi patlamış ceketini assa kazanacak olan bir başkan aday adayı için niye imza kampanyası başlatılmış chp li demiyorum posbıyıkçılar diyorum bu arkadaşlar cevap verirse sevinirim
21.01.2019 23:34:55
S Kulaksız diyor ki;

Yorumcu beyler isimlerinizle yorum yapinki sizinde Ereğli sevdalisiminiz Anlayalim
21.01.2019 23:28:16
S Kulaksız diyor ki;

Valla fikri abi seni severim vede ereglide yillarcada basının icindesin amma velakin bu yorumları yaparken posbiyik ismine karşı özel bir alerjik durumun apaçık ortada. .sen ereglide belirli caddelerin dışında yurumedigin aşikar. .ben seninle Ereğli içinde veya senin sececegin her hangi bır mahallesinde anket yapalım eyerki posbiyik %60 in üzerinde almazssa ben muhalefette kalacamin sözünü veriyorum. .sen ne söz verebilirsen onada razıyım. .Yiğidi öldür hakkını yeme posbiyik ı seversin sevmezssin şu gercekki posbiyik siyasette Mercedes gibidir. .selamlar
21.01.2019 23:21:56
67 diyor ki;

Bu Erol civicinin iyi belediyecilik yaptığını söyleyen genç yazılı cahil ..sanki adam biyerde başkanlık yapmış posbıyık ıň yanından geçemez hiç birisi baskanlikta doktor zaten gereksiz,
21.01.2019 23:11:21
geçmiş zaman olurki diyor ki;

nerde 1994 teki halil bey nerde 2019 daki halil bey dağlar kadar fark var.ilk dönemlerde halil bey çok mütevazi insana kıyamayan çok mülayim, acıma duygusu olan biriydi.son dönemlerde bu duygulardan eser kalmadı.insanları ekmeğinden eden, özürlü işçilere dahi acımayan,dükkanları mühürleyen sert üslup kullanan bir halil posbıyık geldi.ilk iki dönemki halil başkanı getirin ellerini öper arkasından çalışırım ama sanmıyorum..halil beyi bu hale getiren kendini insan diye niteleyen yaratıklarada söyleyecek lafım yok.kendi çıkarları için her türlü taklayı attılar..halil beyin herkesle arasını bozdular.yazıklar olsun
21.01.2019 21:01:21
Kazim diyor ki;

Çamur at izi kalsın büyük liderlere böyle saldırır küçük beyinliler Ereğli 5 senedir komada doktor halka daha çok değer veriyorsa mesleğini yapsın posbıyık mühendis adam işini süper bilen ve memleketini seven adam ve öldüğünde rahmetle anılmak istenen biri bu adama çamur atanlar ondan yararlanamayan insanlar
21.01.2019 15:31:03
köylü diyor ki;

Zaten ereğli de parmakla gösterilecek kadar gazetecilerden birisin tebrikler.imza toplayanlar ÜÇ BEŞ KİŞİ SENDİKA DAN KÜS ERDEMİR DEN KÜS SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN KÜS MİLLETİN SEÇTİĞİ KENDİ PARTİSİNİN VEKİLİYLE KÜS..............................kalkıp posbıyık a birşey söylemeye cesaretleri yok çünkü onlarında kulağından tutup partiden atar o yüzden İMZA topluyorlar.kalp kırmak o kadar basit ki telafisi çok zor .
21.01.2019 15:16:55
ismail diyor ki;

posbıyık bu saatten sonra ereğliye bişey veremez chp de aday yapmaz posbıyığı aday yapıp milleti tekrar akp ye yönlendirmeyin
21.01.2019 13:53:12
Genç diyor ki;

Erol Çivici belediyeciliği iyi bilen , erdemli , dürüst ve çalışkan bir kişiliktir. Kavgacı ve hırsı uğruna her yolu mübah gören Halil posbıyık artık ereğliyi haketmiyor. Ereğli halkı olarak Erol Beyi destekliyoruz. Göreceksiniz ki doğru işler peşinde olan iyi insanlar hep kazanır.
21.01.2019 13:12:37
mustafa çoker diyor ki;

seçim kazanamaz mı?Haydi bekleyip görelim 31 Martta biz yine buradayız,Halk Posbıyık'ı istiyor..
21.01.2019 13:07:50
Operatör diyor ki;

Fikri bey bir gazeteci olarak gerçekleri yazın herkez biliyorki tüm anketlerde posbıyık önde görünüyor ereğliyi ereğli yapanda posbıyıktır ereğli yasanmaz hale geldi sosyal hayat bitti işsizlik had safhada ereğlinin son 5 yılı hüsran siz boş konuşmayın bence sadece dogru haber yapın işinizin gereği bu.
21.01.2019 12:47:51
ğardaşcuğum diyor ki;

Senin sayende HASTANE ye iki üç vasıtayla gidiyoruz GARAJ larıda oraya götürerek hem maddi hem zaman açısından bizleri ihanet ettin bumu belediyecilik anlayışın o yüzden seçtiğin MECLİS üyeleri VE PARTİYE gelemeyen küskün CHP liler senden kurtulmak için seni ve etrafında baktığın bir kaç kişiyi oy vermeyerek cezalandırdılar artık düş EREĞLİ nin üzerinden 50 yıllık EREĞLİ tekrar demokrat ATATÜRK cü kimliğini GENÇ adaylarla kazansın.
21.01.2019 12:27:23
papaz karası diyor ki;

Şunun şurasında kendi ve beslediği bir kaç kişi partiye gelmek ve particilik yapmak isteyen vatandaşa, il başkanına, millet vekiline ağız a alınmayacak küfürler, sözler söyleyen beğenmedik leri vatandaşı CUMHURİYET HALK PARTİSİ ne ÜYE yaptırmamak hepsi bunlarda işte DEMOKRASİ ANLAYIŞI.
21.01.2019 11:24:26
Volkan k. diyor ki;

Ereğli posbiyik başkanın yaptığı icraatlarla kaldı heralde benim meşhur bedduami etti giderken" Benimle gördüğünüz günlerle kalın!!!
21.01.2019 10:48:26
moruk diyor ki;

Sayın imza toplayan POSBIYIK cılar zaten sizlerin yüzünden EREĞLİ akp kazandı hiç biriniz sesini çıkarmadınız belediye meclis üyelerini yaparken çünkü TEK ADAM POSBIYIK ne derse o olur ses çıkaranın KULAĞINDAN tutduğu gibi partiden atar siz ve sizler gibi demokrasi borazancılığı yapanlar niye TEK ADAM POSBIYIK a ses çıkarmadınız ki EREĞLİ akp olmasaydı SİZLER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün kurduğu bu partiye layık DEĞİLSİNİZ allah rızası için elinizi eteğinizi çekinde hem EREĞLİ hemde CHP kurtulsun.O İMZA TOPLAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN cenaze EVİNE TAZİYEYE GELENLERDEN BİR DAHA İMZA ALMAYIN GÜNAH.Sağlıkla
21.01.2019 01:25:32
Yıldıray diyor ki;

Bir kişide hizmet sevdası var ise hizmetini bir şekilde gerçekleştirir hizmet yalnızca makamla olmaz makamla hizmet yapacağım diyen kimsede ya koltuk sevdası yada intikam davası olur büyüklerimize saygımız sonsuz yeterki bu işi bizden başkası yapamaz diye düşünmesinler illaki düşüneceklersede fatih Sultan Mehmet'i düşünsünler İstanbulu fetheden kumandan tahta çıktığında 12 yaşında idi Halil dede gibi 70 yaşında değil ön verin genç nesle Allah aşkına
21.01.2019 00:55:46
MEYDAN diyor ki;

YAHU GELSİNDE POSBIYIKKARDEŞİM BU YAŞTAN SONRA NE VERECEK MEMLEKETE.BENDE SEVİYORUM EDİYORUM AMA BU YAŞTANSONRA BİŞEY YAPABİLECEĞİNİ SANMIYORUM.GENÇ BİRİ GELSİN EROL BEYOLUR NE BİLİM SERTAN BEY OLUR BELEDİYE ADAM GİBİ YÖNETİLİR.ALGI YAYMIŞLAR EROL BEY RANTÇIYMIŞ YOK SERTAN OCAKÇININ ALTINDAKİ CİP BİLMEM KAÇ YÜZ MİLYARMIŞ ZATEN HASTAYMIŞ FALAN FİLAN.BU MEMLEKETTE SERMAYE DÜŞMANLIĞI VAR.CÖBEKOĞLUNA BU YAŞTAN SONRA SAĞLIK RAPORU ALMASI GEREKİR DİYEN HALİL POSBIYIKTA BUGÜN YAKLAŞIK 75 YAŞINDA.DÜN SÖYLENEN SÖZLER BUGÜN İNSANIN KARŞISINA ÇIKIYOR MAALESEF.AYRICA EROL BEYİ MECLİSE SOKAN HALİL POSBIYIK DEĞİLMİYDİ ŞİMDİ NİYE KAVGALI BUNLAR HALİL POSBIYIĞA SORMAK LAZIM.
21.01.2019 00:36:00
fikret diyor ki;

ceketini assa kazanırmış 2014 te niye kazanamamış.ceketini assa kazanacaksa chp de ne ısrar ediyo.girsin bağımsız kazansın tutanmı var.otobüs tutmayla oluyorsa bu işler biz erol abi için 20 tane otobüs kaldırırız.posbıyıktan başkası alamazmış siz onu benim külahıma anlatın bırakın bu yalan algıları.akp mi kalmış hüseyin uysal gitti akp bittiii.neymiş erol çivici müteahtitmiş rantçıymış.bir tane adamın rantla runtla ilgili dosyası varmı bir yamuk işi varmı yok.bu memlekette sermaye düşmanlığı var.adam işadamı bina yapar daire satar kazancı budur.bunun rantla ne işi var.halil posbıyıkta villada oturuyor ona laf yok.
20.01.2019 22:39:56
Ereğlili diyor ki;

Bence CHP posbıyığı koymamalı niye diye sorarsanız Ereğli ye kavgadan başka bir şey vermez 2014 seçimlerinde rant yüzünden kaybetti OSB ler belediye ye geçecek diye köyleri belediyeye aldı aldı ama oralar Ercan hocanın oy potansiyeli olan yerler ve sonuç 418 oyla seçimi kaybetti bence bundan sonra Ereğli ye vereceği fazla bir şey yok en iyi aday Sertan ocakçı adam gibi adam
20.01.2019 21:41:16
Celal ergin diyor ki;

Yeter artik genclerin önüne engel olmasin bence
20.01.2019 21:39:30
Celal ergin diyor ki;

Yeter artik genclerin önüne engel olmasin
20.01.2019 21:26:03
Alper diyor ki;

Kimse kendini sağa sola vurmasın halil posbiyiktan başkası secimi alamaz hayal kurmayın halil posbiyik enaz 5 bin fark atar ereglide kimse kendini sağa sola vurmasın enaz 5bin bak görürsünüz
20.01.2019 20:01:00
Sakindereli diyor ki;

Su siyasi ortamda ceketini koysa kazanacak pozisyonda en azindan 15 kat yapan muteahhitlerden iyidir.
20.01.2019 19:35:19
Kestaneci gençlik diyor ki;

Posbiyik ceketini assin bu secimi kazanir ereglinin halini gorduk suyu karı gorduk belediye yattı tersaneyi gördük belediyeciligi tek yapabilen posbiyikti partiyle belediyenin isi yok şahısa oy verilir partiye verdik gorduk posbiyik reklam bild yapmasin alir posbiyik girmesse talat baskan alir
20.01.2019 18:29:54
Mahmut diyor ki;

Halil baskan gumbur gumbur geliyor bosuna yorma kendini fikri beyyyy
20.01.2019 17:26:55
armutlucuma diyor ki;

ben bu kadar hırsı hizmet etmek amacıyla yaptığını sanmıyorum.bir takım eski hesapları düşündüğü için bukadar inat ettiğini düşünüyorum.hizmet etmek isteyen kişi bu kadar hırslı olmaz.üstelik yaşı kemale ermişken.hangi partiden olursa olsun kazanır diyenler bu chp ısrarı niyeonuda açıklarlarsa sevinirim ? chp şuan erol çiviciyle zaten seçimleri kazanmış durumdadır.iki artı iki dört eder sonuç belli.akp yüzde 20 yi aşamayacak iyi izleyin.hüseyin uysala oy veren biri olarak erol çiviciye oy vereceğim.daha önce uysala oy veren çok kişiyle konuştum erol çivici aday olursa veririz diyorlar..
20.01.2019 15:46:51
bağımsız diyor ki;

kedine o kadar güveniyorsa bağımsız olarak adaylığını koysun.
20.01.2019 15:24:28
Yüksel ismailoglu diyor ki;

Havva al önüne bak birazdaha peşkeş çekersin diye millet uyandı hani ereglinin güzelliğini bozulmayacaktı ne oldu işine bak git yat




Şu anda 29 kişi online
Toplam ziyaret : 76.040.971

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri